MENU

Власть создаст комиссию по установлению результатов выборов, зная, что она даже не начнет свою работу — Яценюк

397 0

Влада вирішила створити тимчасову слідчу комісію зі встановлення результатів виборів у цьому парламенті, аби «заговорити» тему фальсифікацій: «Провладна більшість злякалася переліку конкретних прізвищ фальсифікаторів, який є в нашій постанові».

Так Арсеній Яценюк прокоментував постанову про створення ТСК щодо розслідування обставин встановлення результатів виборів в деяких округах, яку спікер парламенту в порушення процедури поставив на голосування і підтримала провладна більшість.

«Вони начебто створюють слідчу комісію, знаючи, що ця слідча комісія навіть не почне свою роботу, тому що цей парламент фактично помер. Мета прийняття цієї постанови одна – показати, що вони начебто будуть боротись з фальсифікаціями, які вони особисто робили», - наголосив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що опозиція вимагає поставити на голосування внесену нею постанову про розслідування фактів фальсифікації виборів до Верховної Ради в 2012 році.

Незрозуміло, на якій підставі Верховна Рада і особисто голова ВР відмовився реєструвати цю постанову. «Тут є конкретний перелік прізвищ і посадових осіб, починаючи з членів ОВК і ДВК і закінчуючи суддями і прокурорами, - які фальшували вибори. Ми вимагаємо негайного розслідування фактів фальсифікації», - наголосив він.

Опозиція також вимагає від ЦВК розглянути заяву 3-х опозиційних партій, прийняти до свого провадження процедуру підведення підсумків результатів голосування у проблемних округах та оголосити в цих округах переможців від опозиції, як це підтверджується протоколами ДВК.

 

 

Батьківщина

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини