MENU

В новом парламенте «кнопкодавы» будут ликвидированы как класс - Томенко

364 0

Заступник ГоловиВерховної Ради, один з лідерів партії«Батьківщина» Микола Томенко переконаний,що нова Верховна Рада має право працюватиза умов введення персонального голосуваннята здійснення парламентського контролюза притягненням до відповідальностіфальсифікаторів нинішніх виборів.

 

Про це політик заявивсьогодні в інтерв’ю Українській службіГолосу Америки.

 

За словами МиколиТоменка, в разі, якщо опозиція ухвалитьостаточне рішення прийняти присягу тапочати роботу у Верховній Раді 7 скликання,то її головними вимогами перед початкомроботи будуть парламентський контрольза покаранням фальсифікаторів виборчоїкампанії через відповідну інформаціюГенерального прокурора, міністравнутрішніх справ, Вищої ради юстиціїтощо.

 

«Але найголовніше –введення системи персональногоголосування», - підкреслив МиколаТоменко.

 

«Якщо ми хочемо, щоб цебув парламент, де кожен депутат несевідповідальність перед виборцями,мусить бути знищено кнопкодавство, а«кнопкодави» мають бути ліквідованіяк політичний клас і відійти в історіюукраїнського парламентаризму», -наголосив він.

 

«Я не хочу видаватитехнологічні таємниці того, як опозиція(«Батьківщина»«Удар» і «Свобода»)домагатиметься цієї вимоги, але безперсонального голосування я не бачуможливості якісно змінити діяльністьнового парламенту порівняно з теперішнім»,- відмітив Микола Томенко.


Юлия ТИМОШЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини