MENU

За поджёг офиса ПР дают четыре года

737 2

12 листопада 2012 р.Б. в м.Галичі пройшло чергове судилище над українським націоналістом Василем Абрамівим. Нагадаємо, що «тризубівця» звинувачують у підпалі офісу Партії регіонів у 2009 р, пише novosti_o.

Справу по підпалу відкрили проти Василя в той час, коли він перебував під вартою у СІЗО м.Запоріжжя із-за спилу голови «пам’ятнику» кату українського народу Сталіну, за що націоналіст отримав 3 роки позбавлення волі з відтермінуванням на 2 роки та штраф 11 000 грн.

На черговому етапі судилища відбулися судові дебати. На котрих прокурор заявив, що вина Абраміва у підпалі доведена і як небезпечній для суспільства людині, націоналіста потрібно ізолювати на 4 роки та 3 місяці. Свою позицію прокурор грунтував лише на надуманих і недоведених доказах, котрі як кажуть «ні в тин, ні в ворота». До уваги не взялося ні алібі «тризубівця», ні жодні докази його непричетності (відбитки пальців іншої людини на пляшці з горючою сумішшю, котрою був здійснений підпал). Адвокат «тризубівця» заявив суду, що все обвинувачення основується на абсолютно недоведених доказах, тому захист вимагає лише оправдального вироку.

Вирок призначили на 19 листопада об 11 годині.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини