MENU

Вячеслав Кириленко: отключение горячей воды — это политическо-коммунальная месть «регионалов»

1476 4

Інформаційні стрічкинаповнені повідомленнями: гарячу водувідключено у Житомирі, проблеми ізтеплопостачанням у Борисполі, сотнідзвінків про вчорашні напівхолоднібатареі у багатьох київських квартирах.І це ж лише невелика частка інформації– можна уявити про яку кількість подібнихфактів нам ще невідомо.

У окремихмістах вже маємо справу із помстою владилюдям за їхній вибір, за обрання опозиційнихкандидатів. Що ж тоді чекати людям унепокірних Каневі та Обухові? А Черкаси, щонадали перевагу в 12 з половиною тисячголосів опозиціонеру Булатецькомутакож стануть «комунальнонеблагонадійними»?

А що робити владііз Первомайськом – взагалі закрити іоголосити у місті політичний карантиніз відключенням води для непокірних?Там же влада хоче перевибори,треба ж їйякось людей навчити «правильно»голосувати.

А люди у гарячих точках,які по два тижні захищали під окружнимикомісіями свій (НАШ!) вибір за місяцьвже будуть без роботи і ходити надопити?

Ні,так діло не піде. Іполітично-комунальна помста цілиммістам, і політичні переслідуванняокремих осіб неодмінно стануть предметомрозслідування. І рано чи пізно винні узнущаннях над людьми будуть покарані.   

Вячеслав КИРИЛЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини