MENU

Скандал с LNG-терминалом показал, что Каськив по-наглому пилит бабло

1021 0


Насправді, конфуз, який трапився з LNG-терміналом - непросто тупа помилка, черговий скандал чи банальний промах чиновників. Це вирок.Вирок державному агентству уже не помаранчевого Каськіва, пише в блозі Taras Ilkiv.

Просто навіть в такій країні як наша, при такій недолугійвладі як у нас, і з такою аморфністю суспільства як у нас, це все ж такизанадто. Взагалі історія цього відомства - це просто суцільний epic fail.І то, це в кращому випадку, адже розслідування і деякі матеріали в ЗМІ свідчатьпро банальний розпил бабла під соусом непрофесіоналізму та гри в доброго іпоганого поліцейського. 

Нагадаємо, що група чиновників, які начебто проводятьroad-show так званих українських інвестиційних проектів, подорожує всім світомі розповідає про перспективи країни, яка має не дуже гарну славу середінвесторів.

Катар, Сінгапур, США – далеко не всі «потенційні» інвестори,яким за наші з вами гроші чиновники на чолі з Каськівим представляли примарніпроекти. Про результати цих численних візитів знайти інформацію важко.

Зазвичай агентство обмежується повідомленнями на кшталт«підписали домовленість колись про щось домовитися». Мабуть так мало бути іцього разу, коли підписали договір, який ні до чого не зобов’язує ні одну зсторін.

Але чи то участь високопоставлених Азарова і Бойка в цьомутеатрі абсурду, чи високий статус іспанської компанії, яка не побажалапроковтнути таку історію, списавши проблему на «традиційне» для українськихчиновників невігластво, не дали провернути чергову порцію покращення від дітища Каськіва.

Він, до речі, до останнього цинічно заявляв, що скандал уЗМІ, і міжнародних також, - це просто технічне непорозуміння. А Бойко додав, щовлада перевіряє «статус» підписанта. І обом байдуже що іспанська компанія цієїлюдини не знає, бачте, їм двом легше казати що він представник, який простоперевищив повноваження. Яких у нього по суті і не було.

Та і прем’єр, який ніби то урочисто дав старт будівництвуLNG-терміналу, насправді майже по скайпу махнув рукою для початку будівництвашматка труби, який має сполучити ГТС з терміналом, мільярд на який ще не знайшли.Зате Каськів пафосно оголосив 26 листопада днем енергетичної незалежностіУкраїни.

Вся ця lng-ситуація просто висвітлила схему, по якій працюєця незрозуміла контора. Питання тільки в тому, чому очевидний факт залишаєтьсяпоза увагою януковичів та азарових. Логічна відповідь одна - це їхній проект, вякому все уже розподілено по часткам бюджетних витрат…

В будь-якому випадку, те що робить Каськів поки не далорезультатів, натомість псує імідж України на міжнародній арені, тому кому-кому,а цьому політичному хамелеону уже давно ПОРА у відставку.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини