MENU

«Да ничєво ви мнє нє сдєлаєтє! Я жє за регионы галасовал» - алкоголик терроризирует весь двор

905 1

Є в нашому дворі цікавий дядько. Дуже любить грати в «козла» і випити. В компанії. У нього є три стадії поведінки: тверезий – мовчун і нецікавий; коли трохи вип’є – веслий говорун – все розповість. Ну, а вже третя стадія – то коли добре вріже і не пам’ятає, що каже, кому каже і що робить.

От і вчора, хоча й було досить холодно, зібралися його сопляшники й добряче врізали. Дядько, про якого йде мова, скоро перейшов на третю стадію своєї поведінки і почав придиратися до прохожих – того зачепить, того… А от коли зачепив двох молодиків, вони зупинилися й попередили, щоб не чіплявся, бо наб’ють пику. Дядько не повірив. Підійшли, щоб виконати свою обіцянку. І тут дядько закричав диким голосом:

- Да нічєво ви мнє нє сдєлаєтє! Тока свісну- і вас забєрут! Я жє за регіони галас овал!!!

І тут молодики з насолодою виконали й перевиконали свою обіцянку – добряче набили пику дядькові. А коли з гонором відходили, один з них спокійно сказав: «Більше галасовать не будеш».

Але на цьому пригоди того, хто «галас овал за регіони» не закінчилась. Хтось, видно викликав міліцію, і. як не дивно, вона появилась. А той що галасовал якраз напав ще на когось. Взяли міліціонери дядька під ручки, і як не вихвалявся він, що галасовал, не допомогло, кудись повезли.

Скоро дядько появився у дворі, і не зупиняючись коло товаришів по пляшці, пішов додому. Так хотілося запитати, чому він думав, що коли за ПРдонів проголосував, йому можна все – і хуліганити, і бити всіх підряд? Не знаю, що він відповів би, а для мене ясно одне – надивився як у ВР ПРдони кулаками розмахували й восхіщалса їхньою дикістю та наглістю. Сродниє душі, виявилось – що дворовий випивайло, що ПРдонські нардепи.

Цікаво, в новій ВР ПРдони також будуть закони кулаками дєлать, чи вже є їх кому запинити?

 

Роман ЗБЕРЕЖАН

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини