MENU

В Кировограде «регионалы» взяли в аренду больницу и наваривают на ней миллионы гривен

1187 11

В Кіровоградській області є багатопрофільний лікувальний реабілітаційний заклад, де забезпечується високоефективне лікування захворювань і травм опорно-рухового апарату, серцево-судинної та нервової системи, гінекологічних захворювань, захворювань шлунково-кишкового тракту, шкіри, ендокринної системи та захворювань, викликаних порушенням обміну речовин. Називається цей заклад – Комунальне підприємство «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради.

Так ось цей важливий соціальний заклад для всієї Кіровоградської області, де лікуються хворі з Кіровоградської області і не тільки, був відданий в оренду дружині нинішнього голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна, який використовуючи адміністративний ресурс та бюджетні кошти Кіровоградської області направляє на безкоштовне лікування ветеранів, інвалідів та інші незахищені верстви населення. Що тут в цьому такого?! Губернатор робить корисну соціальну справу скажете Ви. Можливо! Але путівки цим категоріям оплачує Кіровоградський обласний бюджет за підвищеними, принаймні на 100-150% цінами, до того ж це перейшло межу того, що їх видають так багато, що лікарня не в змозі забезпечити хворих місцями, що ті перебувають на лікуванні в жахливих умовах та палатах, які до цього не пристосовані, перероблених кабінетах… Тобто якість знизилась, а кількість хворих за підвищеними цінами збільшилась. Це одна сторона медалі. Інша це, те що бюджетні кошти йдуть в гаманець сім’ї Ларіних – губернатора Кіровоградської області.

До сказаного можна додати, що раніше путівки на оздоровлення в цей заклад видавала Кіровоградська обласна лікарня безкоштовно, зараз путівку хворим в цей заклад від Кіровоградської обласної лікарні отримати практично нереально, тобто лікарня їх взагалі не видає.

Ось так обласне керівництво Кіровоградської області від партії Регіонів піклується про здоров’я простих людей. Взяли в сімейне підпорядкування комунальний прибутковий заклад, в який нічого не вклали і заробляють на цьому мільйони гривень. При цьому ціни виросли більш ніж в двічі, зросла кількість платних послуг в лікарні, а обслуговування понизилось також вдвічі. Ось так по-українськи крадуться бюджетні кошти і обкрадаються мільйони людей і в тому числі зубожілого електорату партії Регіонів. Як кажуть в народі: «Продались за копійку, обікрали на мільйон!».

 

 

 

 Володимир МАРЧЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини