MENU

На Оболонь вернулась невыносимая вонь - Бригинец

1048 0

Оболонь знову потерпає від жахливого смороду, який два місяці тому вже псував жителям району повітря. Оболонці не знають до кого звертатися, адже попереднього разу їхні виклики ігнорувалися та не сприймалися всерйоз.

Попереднього разу активісти самотужки спробували визначити джерело смороду. Як виявилося, найбільша його концентрація відчувалася біля внутрішнього подвір’я пожежної частини на вул. Малиновського, 6 (поворот трамвайної колії на Куренівку) біля озера. Бригинець повідомив відповідні служби КМДА, про можливе джерело смороду, але комунальні працівники, не виявивши його в зазначеному місці, просто припинили пошуки.

Дивна історія, що кияни скаржаться на сморід, а влада не хоче докласти всіх можливих зусиль, щоб знайти його джерело. Киянам , що самотужки треба вибудуватися в ланцюг і почати прочісувати район?

Тому я звернувся до Прокуратури м. Києва з вимогою покарати КМДА за бездіяльність стосовно виявлення та усунення смороду на Оболоні.

Сподіваюсь, після втручання прокуратури, чиновники відреагують на проблему і почнуть активніше працювати і все-таки виявлять та усунуть джерело смороду, що заважає нормально жити мешканцям Оболоні.

 

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини