MENU

Табалов-старший пошёл бы на всё, чтобы спрятать сына за депутатской неприкосновенностью

2940 4


Дивилася одним окомШустера, зокрема, виступ Тушки-Старшого.Тримався дуже мужньо. З того, що вінсказав і не сказав, вимальовується такакартина.


Табалову-старшомуобов’язково треба було, щоб син ставнардепом. Чому – не пояснює (кримінальнепереслідування?). Він давно фінансувавполітсилу Яценюка і просив навіть, щобу списки ОО "Батьківщини” взяли нейого, а його сина, але отримав запевнення,що по мажоритарці син гарантованопереможе. І він реально переміг, але припідрахунку, звісно ж, почалисяфальсифікації. Табалов-старший кинувсядо "Батьківщини”, щоб захистилирезультат сина, але йому відповіли, щоу них немає для цього можливостей. Правдувідповіли – це ж не "Свобода”, звідкиу них непроплачені активісти, які кількадіб невідривно контролювали б ОВК?


Тоді Табалов-старшийпобіг торгуватися з "регіонами”, щобне забирали у сина перемогу. Ті захотіливзамін, щоб обидва Табалови перейшлидо них.


Ось така негарнаситуація.


З цього приводу – кількадумок.


По-перше, як завжди,винна ця влада з її тотальнимифальсифікаціями і вкраденими результатамиопозиції. Якби цього не було – не булоб, мабуть, і цієї ганебної історії зродиною тушок.


По-друге, старшийТабалов, вочевидь, захотів і рибкуз’їсти, і в торбу не влізти. Якщо вінфінансував опозицію і головним длянього було влаштувати сина у нардепи,мав домогтися, щоб саме сина, а не його,взяли до списків на прохідне місце. Асамому або не балотуватися взагалі, абойти по мажоритарці. Виграв – то виграв,а ні – так ні. Але ж не схотів чомусь –мабуть, щоб регіонали не посадили йогоза якісь фінансові порушення. Бо разфінансував опозицію – значить, маєбізнес. Раз має у цій державі бізнес –значить, має порушення.


По-третє, випадковопобачила вчора уривок черговогоросійського серіалу про ментів. Тамхлопець пограбував аптеку, забравшинаркотичні препарати і був зловлений"з полічним” на виході з неї. Спочаткуйого приймають за наркомана у ломці,але з’ясовується, що у нього мама хворана онкологію, дуже страждає від болю, алікар сказав, що квота на безкоштовнезнеболювальне закінчилася. Спочаткусин купував ліки "на точці”, дескуповуються наркомани, далі закінчилисьгроші (а працював кур’єром за копійки).У відчаї, не в силах бачити маминістраждання, він пішов на пограбунокаптеки.


Добрі і порядні менти,які бувають лише у фільмах, дужеспівчувають хлопцю і роблять так, щобвін отримав мінімальне покарання, амама – кваліфікований медичний догляд.Але попереджають, що якийсь час посидітийому доведеться, бо злочин він такивчинив.


Так і з тими тушками.Невідомі нам проблеми родини Табалових,через які їм обов’язково потрібно булостати нардепами – це їхні проблеми. Якне можна грабувати аптеку, навіть якщоу тебе для цього є архиповажні причини,так і тушками ставати не можна. Бограбіжників саджають, а тушкам заслуженоб’ють пики.

 

Олена Білозерська bilozerska



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини