MENU

Солдафонское чмо Могилёв способен лишь ползать на коленях перед бандюками — Москаль

1522 5

Солдафонское чмо Могилёв способен лишь ползать на коленях перед бандюками — Москаль

Могильов сказав, що міліція служить «регіонам».


Ну що, я неодноразово казав, що міліція давно перетворилася на озброєний загін Партії регіонів, а цей придурок в лампасах через свою тупість і недолугість це підтвердив і заявив відкрито.

Я... не буду повторювати, що слова Могильова суперечать Конституції, закону «Про міліцію» та просто здоровому глузду. Скажу лише, що саме він колись, працюючи головою кримського Главку, перетворив міліцію на підтанцьовку бандюків і узгоджував з ними всі кадрові призначення (чим шокував всіх чесних міліціонерів). І саме він свого часу став найбільш одіозним міністром, якого зненавиділи всі - від громадян, простих міліціонерів до генералітету.

І, зрештою, саме він запустив механізм, який призвів до того, що сьогодні міліція вже неспроможна захистити простих громадян, а тільки, як він каже, «інтереси тієї політичної сили, яка перебуває при владі». Нормальний чесний офіцер після всього цього застрелився б, але це солдафонське чмо - не офіцер, він не має честі, і здатен лише на один подвиг - повзати на колінах перед бандюками з партквитками, випрошуючи в них подачки.

 

Hennadii MOSKAL

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини