MENU

Раздерибанить всё, что можно - задача нового министра обороны Лебедева

2375 0


 Новий міністр оборони Лєбєдєв пообіцяв, що в наступному році буде «призупинено призов», бо президент «поставив завдання» перейти на контрактну армію, «як у розвинених країнах».


Про призов трошки нижче. А от як розуміти перехід на контрактну армію уже в наступному році? За які шиші, коли фінансування де-факто зменшено порівняно з 2012-м?! Що, міністр - клінічний ідіот? 

Сумніваюсь. А от що він за ідіотів тримає нас - це імовірно. 

Юлія Мостова пише, що Лєбєдєв цей є на посту, бо йому дуже довіряє Саша Янукович, а Саша Янукович йому дуже довіряє, бо цей Лєбєдєв гарно себе проявив у справах цікавої Саші кримської нерухомості й забудови. Коротше, він не по армії, цей новий міністр - а по землях і баблу. А у Міноборони, як відомо, земель чимало.

Тобто задача міністра оборони в очах верховного головнокомандувача Януковича одна: роздерибанити все, що можна. І що не можна теж. І то прискореними темпами. Міністр же прямо сказав: уже цього року призупинимо призов; читай - нікуди буде когось призивати. 

Я не великий фахівець в оборонці, але ж і Саламатіна явно під те саме ставили. Втім, тут же і не про оборонку йдеться... Ну, так ось: знайшовся іще надійніший за Саламатіна товариш - ото і все.

Ну, що тут сказати? Очевидно, декотрим функції армії не можуть бути зрозумілі просто за визначенням. А що дивного. Їх же якщо колись якісь війська й охороняли - то тільки внутрішні. І то - не охороняли, а вартували...
 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини