MENU

«Власти, видимо, держат журналистов и граждан за дураков», - Турчинов

5930 20

Первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Після того, як ця влада влаштувала виїзний суд в камері СІЗО, здавалося, що вже більшого абсурду бути не може. Але сьогодні досить лише було прокуратурі «запропонувати» суду не обтяжувати себе присутністю Тимошенко (хоча вона на цьому категорично наполягала) і продовжити засідання без неї, як суд одразу ж погодився із цим. 

ЗМІ одразу ж почали розповсюджувати нісенітниці, що Юля передумала та в останній момент розвернула автозак, який їхав на засідання. Влада, мабуть, тримає журналістів та громадян за дурнів, які не розуміють, що хвора ув'язнена людина сама не може визначати куди їхати автозаку: на суд або на екскурсію по Печерським пагорбам. 

Вони свідомо не доставили Тимошенко до зали суду, щоб вона не мала можливості хоча б лежачи на лаві, звернутися до людей та проголосити вирок власним катам.

Пряма вимога закону, щодо присутності апелянта на судовому засіданні не цікавить цих жінок в чорних балахонах, як не цікавить Конституція, закони та процесуальні норми. Для них «законом» стали команди з Адміністрації президента. Для них «законом» стала можливість заробляти на житті та здоров'ї людей. Для них «законом» стало беззаконня та злочин, яким вони, як колючим дротом, обплутали всю країну. Та ми розірвемо цей колюч дріт - Україна та Юля отримають волю!»

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини