MENU

Мусульмане одрезали бы Колесникову голову — мнение

712 0

Розрекламовані та позитивно розпіарені Хюндаї дали пшик. Ламаються, людей збивають, станції палають після того, як корейська машинерія промчиться по них. Такий собі вершник без голови, який несе за собою смерть та розруху. На моє переконання, скоро коліями України буде мчати на шаленій швидкості примара Хюндаї. І про неї складатимуть легенди як про Летючого Голландця.

Але мова не так про саму машинерію, як про людину, яка її привела на неньку України. А саме Бориса Колеснікова. В нормальній європейській державі за таке «покращення» його б давно вже засудили. Мусульмани зробили б краще гадаю. Відтяпали б руку, а то й голову. Ну але українці все нормально захавали. Багато матюкалися, плювалися. Але робили то виключно в інтернет просторі. Зробити бодай мінімальну акцію ні в кого руки не дійшли.

А тим часом Борис Колесніков тихо шо називається спригнув з теми. В міністри більше йому не захотілося іти, а може й не пустили (і так добре на Євро заробив). Тепер гріється собі десь і у вус собі дує. До кримінальної відповідальності не притягнуть. Свої ж при владі. А народ... А шо народ? Він ні на шо не спроможний. Тим часом всі промахи далі можна списувати на «папірєдніков». Добре шо хоч вони були. А то б кому свої помилки можна було б ше приписувати?

 

Павло ПАЛАМАРЧУК

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини