MENU

«За долги ЕЭСУ будет сидеть Кузьмин, а не Тимошенко», - Данилюк

2876 3

Кузьмін заявив, щовиплату боргу ЄЕСУ теоретично можнапокласти на Тимошенко. Враховуючи,той беззаперечний факт, що жоднихдержавних гарантій ЄЕСУ в стосунках зМіністерством оборони РФ від урядуУкраїни ніколи не отримувало, виплатасьогодні $ 405 мільйонів є не теоретичною,а абсолютно реальною підставою пересадитивсю судову камарілью, яка виносила такібезпідставні рішення, а заразом іпрокурорську включно з самим Кузьміним за бездіяльність. 


Справа в тому, що державнігарантії - це не якийсь папірець, якийможна підписати десь на коліні. Відповіднодо Бюджетного кодексу України кожнавидана державна гарантія відображенав Реєстрі державних гарантій Мінфіну.По кожній державній гарантії відбуваєтьсяокреме засідання Кабміну, на якомуколегіально приймається Постанова провидачу такої гарантії. Видача кожноїтакої гарантії відображається уДержавному бюджеті. Будь-хто, перевірившицю відкриту інформацію може легкопереконатись, що жодних слідів видачідержавних гарантій ЄЕСУ немає. 


Більш того, позиціяуряду Азарова в судовому процесі булатакою ж. Представник Кабміну в усіхтрьох інстанціях чітко заявляв, щожодних гарантій Україна ЄЕСУ не видавала. 


Лише за одну цю оборудку,в якій з України на користь Росії булобезпідставно стягнуто майже півмільярдадоларів фактичної данини, варто було брозібрати до камінця будівлі на Банковійта Грушевського.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини