MENU

Королевская оставила свой диплом в номере футболиста Алиева - Москаль

1014 4


Ну Королевська що, взагалі всю Україну запсихічнохворих важає? Для чого вонаопублікувала копію диплому, виданогов 2013 році на основі довідки з міліції???Що, хіба незрозуміло, що нинішній ректорСхідноукраїнського університету панГолубенко, востаннє був призначений 27лютого 2006 року і менше ніж за місяць внього закінчується контракт. І вінвидасть їй любий диплом, який попросять- навіть про те, що вона працювала тамзавкафедрою донецької космонавтики???


Хай Наталія Юрівна опублікує копію тогодиплому, який їй видали в 1997 році і якийвона так вчасно «загубила»- але вонацього не зробить, бо прекрасно знає, щопри його видачі була допущена прикрапомилка. Знаю про це і я, і якщо цей циркпродовжиться - дізнаються всі інш черезстворення тимчасової слідчої комісіїв Раді.


Атепер про приємне: тільки що зателефонувавпранкер Vovan222, який вже колись розігравЛяшка і Женю Тимошенко, і намагавсярозіграти мене. Він представився якимосьфутболістом Алієвим і сказав, що хочепередати мені диплом Королевської, якийта забула в нього в номері. Я йому пояснивв яке місце засунути цей диплом і кудипісля цього йти:)))))

Hennadii Moskal



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини