MENU

«Пакращення» от «Киевстара»: повышение стоимости в 50 тарифных планах

426 0


Один з найбільшихоператорів мобільного зв'язку наукраїнському ринку — компанія«Київстар» — підвищує тарифи відразув 50 своїх тарифних планах.


Про це пише газета«Комерсант-Україна».


Як зазначається, компаніяпішла на такий крок після досягнення вгрудні домовленостей з Антимонопольнимкомітетом про зниження цін.


Підвищення тарифіввідбудеться 1 лютого — на 15-30% зростеабонплата в 16 тарифних планах дляконтрактних абонентів, з 5 лютого —в 29 тарифних планах для prepaid-абонентів,пише видання.

Згідно з повідомленням,підвищення торкнеться, зокрема, такихпопулярних тарифних пропозицій, як «25мільйонів», «Єдина країна», «Djuice Безлім».У ряді тарифних планів збільшитьсяплата за надання безкоштовнихSMS-повідомлень з 10 до 15 грн (обсяг наданогопакета виросте з 100 до 150 повідомлень).


Для абонентів тарифнихпланів без щоденної абонплати, такихяк «Єдина ціна» та «З нами краще», на15-25% підвищиться вартість внутрішньомережевихі міжмережевих дзвінків. Крім того,компанія вводить мінімальний обсягкоштів на рахунку, який повинен залишатисяпісля користування будь-якою послугою —0,01 гривень.


На думку заступникадиректора дослідницької компанії GfKUkraine Гліба Вишлінського, однією з основнихпричин підвищення тарифів «Київстару» —спроба стимулювати абонентів переходитина нові пакетні пропозиції.


«Разом з підвищеннямабонплати у старих тарифних планахкомпанія з 5 лютого в два рази знижуєвартість переходу на нові», — йдетьсяу повідомленні.


«Це здається вкрайнепродуманим, оскільки відбулося всьогочерез місяць після укладення компромісуз АМКУ. Це може викликати нові перевіркиоператорів», — заявив співрозмовниквидання.


Перший заступник головиАМКУ Рафаель Кузьмін запевнив, що йомуневідомо про підвищення цін «Київстаром».


«Наші домовленостівони виконали. Ми не зобов'язуваликомпанію інформувати нас про змінутарифів, але я в п'ятницю з ними цеобговорю», — заявив чиновник.


Нагадаємо, в кінцігрудня сторони домовилися про зниженняокремих тарифів на 10-25%, за словамиКузьміна, економія абонентів маласкласти 1 млрд гривень (4% від сукупноївиручки «Київстару» і МТС за 2011 рік).

 

sprotiv-org




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини