MENU

«Сірий кардинал» УДАРу Віталій Ковальчук вчить як кидати прихильників на гроші. АУДІО, СТЕНОГРАМА

834 2

У Кличка проблеми не лише з кадрами, але й з мораллю. З грошима ж у нього жодних проблем немає, принаймні так стверджує УДАРівський начштабу, екс-топ-менеджер Віктора Пінчука, а нині нардеп Ковальчук Віталій Анатолійович, заступник голови фракції. 

Для того ж щоб із грошима проблем «не було», 5-ий номер зі списку партії УДАР організовує майстер-класи із професійного відтермінування виплат зарплат. Подробиці спілкування Ковальчука з очільниками черкаського осередку УДАРу опубліковані місцевим Інтерет-виданням КРОПИВА.

«УОТЕРГЕЙТ» для черкаського «УДАРУ». ЕПІЗОД ПЕРШИЙ

Проблема боргів політичної партії «УДАР Віталія Кличка» не нова і вже досить наболіла. Причому не лише для Черкаської області, а й для всієї країни. В різних регіонах по-різному боряться за повернення чесно зароблених коштів колишні активісти та працівники партії.

Зокрема в Черкасах колишні працівники Окружного виборчого штабу партії № 194 подали позов до суду в якому відповідачем виступає голова обласної організації партії Віталій Іляшенко.

Однак вже на першому судовому засіданні представник відповідача заявив, що всі працювали на громадських засадах.

З власних джерел у центральному штабі партії ми отримали декілька цікавих аудіо записів які засвідчують протилежне.

Текст аудіозапису від 13.02.2013 року з Центрального апарату партії «УДАР». Дійові особи Віталій Іляшенко – голова обласної організації партії «УДАР» та Ярослав Нищик – керівник окружного виборчого штабу № 198, кандидат у народні депутати від «УДАРу» який домагався і домагається повного погашення заборгованості партії «УДАР» перед колишніми працівниками

Віталій Іляшенко: Віталій Анатолійович (Ковальчук В.А. – перший заступник голови партії УДАР Віталія Кличка ред.)просив, що те що він тобі дав гроші не говорив Безпрозванному (Керівник окружного виборчого штабу № 194 м. Черкаси - ред.) поки що.

Ярослав Нищик: І яким чином я йому сформулюю відповідь на питання - «Що ти виїздив»?

Віталій Іляшенко: Давай подумаємо.

Ярослав Нищик: Ну я не збираюся його обманювати. Я б можливо згодився на те щоб не говорити йому, але якби я тобі цілком довіряв. А оскільки цього сказати, ображайся не ображайся, не можу.

Віталій Іляшенко: Ну буде випадок, що він теж отримає, я так бачу. (мається на увазі ОВШ № 194 - ред.)

Ярослав Нищик: Я тобі кажу. Я йому такого сказати не можу. Я йому можу передати те, що сказав Віталій Анатолійович. Що розрахунок буде, але датою він не може себе обмежити тому, що не знає коли це буде, але буде. Але так само про суму я не можу йому не сказати.

Ярослав Нищик: Ще доречі, ще одне питання. Дивись, я вийшов – згадав. Це рахували 5 тис. (доларів ред.) з розрахунку, що тисячу ще членам ОВК винні?

Віталій Іляшенко: Це тіки працівники штабу.

Ярослав Нищик: Ще два члени ОВК. (ОВК – окружна виборча комісія ред.)

Віталій Іляшенко: Члени ОВК то окремо. Ми ці гроші заклали в ДВК.

Віталій Іляшенко: Ну пішли, нехай він нам щас штаб віддасть, подивимося Черкаський штаб.

Події по видачі коштів та обговоренню відбуваються в Центральному апараті партії «УДАР». Нагадуємо завдяки активній позиції керівника окружного виборчого штабу № 198, кандидата у народні депутати Ярослава Нищика в результаті зустрічі у форматі трьох – Віталій Ковальчук, Віталій Іляшенко, Ярослав Нищик – останньому вдалося отримати половину боргу перед працівниками штабу №198 (це 2,5 тис. дол. з 5 тис. боргу) лише майже через 4 місяці після виборів. Решту не отримано до цього часу. З аудіозапису зрозуміло, що голова Черкаської обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко просить Ярослава Нищика приховати факт отримання частини коштів на свій штаб перед колегою з 194 окружного виборчого штабу. (працівники овш № 194 до цього часу не отримали коштів - ред.).

Таку високу увагу до Ярослав Нищика з боку самого першого заступника голови партії «УДАР» Віталія Ковальчука можемо пояснити фактором «кандидатства».

Незважаючи на прохання Віталія Іляшенко, Ярослав Нищик продовжує боротьбу за повернення всіх заборгованих коштів.

Щоб зорієнтувати читача розміщуємо фрагмент відео з програми «Портрети» на 5 каналі від 16.02.2013 за участі Віталія Ковальчука, який запевняє, що боргів партія немає.

Висновки робіть самі, далі буде.

«УОТЕРГЕЙТ» для черкаського «УДАРУ». ЕПІЗОД ДРУГИЙ

Проблема боргів політичної партії «УДАР» є вже досить відомою і наболілою.

13 червня відбудеться друге судове засідання Придніпровського цивільного суду м. Черкаси за позовом колишніх працівників Окружного виборчого штабу партії «УДАР Віталія Кличка» № 194 до голови Черкаської обласної організації партії Віталія Іляшенко. 

З власних джерел у центральному апараті партії ми отримали декілька цікавих аудіо записів які засвідчують невирішеність питання боргів партії перед своїми колишніми працівниками та показують лицемірство і безпринципність найвищого керівництва цієї нібито європейської політичної сили. Один з них, ми вже публікували в матеріалі «Уотергейт для Черкаського УДАРу».

Нині ж публікуємо запис розмови за участі другої після Віталія Кличка, особи в партії, його першого заступника Віталія Анатолійовича Ковальчука. 

Ось аудіо запис від 13.02.2013 року з офісу Центрального апарату партії «УДАР».

Текст аудіозапису від 13.02.2013 року з Центрального апарату партії «УДАР». Дійові особи Віталій Ковальчук – перший заступник голови політичної партії «УДАР Віталія Кличка», Віталій Іляшенко – голова обласної організації партії «УДАР» та Ярослав Нищик – керівник окружного виборчого штабу № 198, кандидат у народні депутати від «УДАРу» який домагався і домагається повного погашення заборгованості партії «УДАР» перед колишніми працівниками

Ярослав Нищик: Керівник 198 окружного виборчого штабу. (м. Сміла – ред.)

Віталій Ковальчук: Сколько мы вам должны? Что эти все работники, вы их набирали, там ни одного партийца? Все требуют выплаты заработной зарплаты вот прямо щас, так далее и тому подобное? Ану скажите мне пожалуйста. То есть, Вы послушайте меня. (нерозбірливо – ред.; на початок виборчої кампанії в усій Черкаській області було 75 членів політичної партії «УДАР Віталія Кличка» - ред.)

Кроме всего прочего 2015 год, а мы пройдем однозначно, да. Но как вы думаете, как мы будем смотреть людям в глаза если мы начнем их привлекать, а они нас просто сюда кушать придут? Так что в любом случае выплатим. Вопрос только в том, что как бы ну сейчас у нас нет возможности погасить задолженность в рамках, в рамках всего. Я могу решить сейчас в какой то степени частный вопрос для того чтобы вы… О какой задолженности идет речь перед работниками штаба?

Віталій Іляшенко: Смелянский окружной весь, точно там где город Смела – 5 тысяч долларов.

Віталій Ковальчук: 5 тысяч долларов это задолженность е…

Віталій Іляшенко: По его штабу, где он был последние 15 дней руководителем.

Віталій Ковальчук: Мы сейчас об этом штабе говорим?

Віталій Іляшенко: Да

Віталій Ковальчук: Мы об этом штабе говорим.

Віталій Іляшенко: Соответственно…

Віталій Ковальчук: Хорошо 5 тысяч долларов. Замечательно. Они все подтверджены ети 5 тысяч долларов, нада выплатить, - тоесть все эти люди качественно отработали там не было…

Віталій Іляшенко: У тебя есть замечания? (звертається до Ярослава Нищика – ред.)

Ярослав Нищик: В мене зауважень немає, в мене інше … Ну мені соромно цим людям дивитися в очі…

Віталій Ковальчук: Ярослав, ну послушай…

Ярослав Нищик: Я поясню чому.

Віталій Ковальчук: Я понимаю почему.

Ярослав Нищик: 13 числа вони були звільнені, а фактично наказ про звільнення ми отримали 19 (мова йде про кардинальне скорочення виборчих штабів яке відбувалося напередодні виборів. Розпорядження про скорочення прийшло в обласний штаб 13 жовтня. Однак голова обласної організації «УДАРу» Віталій Іляшенко приховав цей факт, так як 16 жовтня відбувався візит Віталія Кличко в Черкаську область і його потрібно було організовувати – ред.).

Віталій Ковальчук: Понятно.

Ярослав Нищик: До 28 числа вони все рівно хоча б періодично допомагали. В ніч виборів, 4 людьми ми б не зробили. Ці люди прийшли і не ставлячи питання про оплату за ніч виборів, просто допомагали.

Віталій Ковальчук: Хорошо.

Віталій Іляшенко: Там был случай, насколько вы знаете, визит Кличка.

Віталій Ковальчук: Не надо мне об этом рассказывать. Я все знаю. Ты взял визит Кличка и все. Если с людьми нормально работать, они бы все поняли и все тому подобное.

У меня следующее предложение, оно заключается в том, что вам выплатят сегодня. Ну вернее мы отдадим… Ну я чего хочу – то есть мы выплатим половину от 5 тысяч, половину чуть позже. Я не хочу заганять себя в угол как бы, чесно вам скажу какой то датой конкретной, но мы однозначно выплатим. Сейчас чтобы снять какую то либо напряженность мы половину, это не то шо вы приехали выбили. Я и пригласил вас для того чтобы вы посмотрели на меня да… Что я уж точно никуда не спрячусь и так далее и тому подобное. И что в конце концов если что приедете… Мы со всеми теми кто отработали рассчитаемся.

Ярослав Нищик: В чому ж і вся проблема конфлікту, не зрозуміло коли буде розрахунок. Дата розрахунку вже змінювалася 8 разів.

Віталій Ковальчук: Для того чтобы не было вот этого, чтобы десятый раз не было. Они говорят ровно то, что я им говорю. Понимаете?

Ярослав Нищик: Чому власне я перестав уже вірити.

Віталій Ковальчук: Поэтому у меня просьба. Пожалуйста позвольте, никаких там писем, никакой переписки и всего этого. Извините там нет Ваших. Но на всякий случай в будущем, чтобы ничего не было. Вы тогда подождете, а потом…

Події по видачі коштів та обговоренню відбуваються в Центральному апараті партії «УДАР». Нагадуємо завдяки активній позиції керівника окружного виборчого штабу № 198, кандидата у народні депутати Ярослава Нищика в результаті зустрічі у форматі трьох – Віталій Ковальчук, Віталій Іляшенко, Ярослав Нищик – останньому вдалося отримати половину боргу перед працівниками штабу №198 (це 2,5 тис. дол. з 5 тис. боргу) лише майже через 4 місяці після виборів. Решту не отримано до цього часу.

Отже, висновки робіть самі. Але очевидно, у тих хто прочитає цей матеріал, не має залишитися жодного сумніву про те, що собою являє політична партія «УДАР Віталія Кличка». Шкода лише, що Інтернет-аудиторія ще не досить широка в нинішньому українському суспільстві щоб донести дану інформацію до великої кількості пересічних виборців. І є дуже велика ймовірність, що суспільство черговий раз наступить на ті ж самі граблі, тепер уже в особі Віталія Кличка та його кримінально-олігархічної команди.

Підготував Олександр Безпрозванний

 

genshtab-info


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини