MENU

«Украина стремительно приближается к международной изоляции» - Турчинов

1324 0

 

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов сообщает на своей официальной странице в сети Facebook:

 

«Сьогодні моніторинговий комітет ПАРЄ знову розглядатиме питання України. Вірніше, ігнорування українською владою резолюції Парламентської Асамблеї Ради Європи. За 6 тижнів не виконано жодного пункту резолюції. Та що там не виконано! Навіть натяків на виконання немає!

 

Партія регіонів вирішила діяти, як завжди, по-шулерськи і підтримала сьогодні у Верховній Раді включення до порядку денного постанови і закону, внесені опозицією та спрямовані на виконання резолюції ПАРЄ...Але... Є маленьке «але»- партія влади навіть не приховує того, що голосувати за все це вони не збираються.

 

При цьому вони знову брехливо починають маніпулювати поняттями, розповідаючи, що в деяких європейських країнах існують статті, аналогічні нашим 364 та 365 Кримінального кодексу.

 

Хто ще не вивчив цих статей, які ледь не щодня заповнюють стрічки новин, вони стосуються посадових злочинів.

 

Дійсно, подібні статті є у кримінальних кодексах інших країн, але, на відміну від України, ці статті кваліфікують посадові злочини у випадку отримання посадовцем матеріальної вигоди, тобто коли в їх діях є корупційна складова.

 

Наша ж влада не змогла знайти у діяльності Юлії Тимошенко жодної складової корупції... Як не тужились, як не фальшували, жодної найменшої корупційної плямки не змогли на лідера опозиції поставити! І навіть потужний арсенал: ГПУ, СБУ та силових відомств у цьому їм не зміг допомогти.

 

Європа та ПАРЄ вимагають привести ці статті у відповідність до Конвенції ООН і вводити кримінальну відповідальність за посадові злочини лише у разі виявлення їх корупційної складової...

 

Але, на жаль, ведучи Україну шляхом економічної, соціальної катастрофи, охопивши її тотальними путами корупції, режим відмовляється прив'язувати кримінальне законодавство до корупційних злочинів (хто знає, що завтра буде), використовуючи його виключно для політичних розправ. В результаті, країна стрімко наближається до міжнародної ізоляції...»

 

 

 

 UAINFO


 

ТИМОШЕНКО ЮЛИЯ ВЛАДИМИРОВНА. ДОСЬЕ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини