MENU

Я буду і далі «підрізати» Януковича - Чорновол

2469 3

ГПУ заявило, що замах на моє життя стався з тих причин, що я когось там «підрізала» і цим «спровокувала на хуліганські дії». Так я «підрізала» Януковича і буду «підрізати» далі.

Насправді,це єдина причина замаху на мене.

До речі, Роман Залюбовський, який взяв вину на себе, відмовився від очної ставки зі мною. В приватній розмові з ним я зрозуміла, чому він відмовився – тому що не знає деталей того що сталося на Бориспільській трасі. Тобто бив не він. Тобто він є підставна особа. Можливо він якось був задіяний в «спецоперації», проте не на головних ролях. Справжні «м'ясники», які нанесли більше 10 ударів по моїй голові та обличчю – цінні цій владі і очевидно «працюють» далі в «ескадронах смерті». А в СІЗО потрапив технічний персонал «спецоперації» за те, що не затер сліди злочину.

Найгірше, що замах на мене не єдиний, «ескадрони смерті» поставили криваву справу на конвеєр. ГПУ їх обслуговує, бо Пшонка обслуговує Януковича. Саме тому в моїй справі слідство не шукало ні замовника, ні організатора.

І чомусь ГПУ не здивувало, що «хулігани» за те, що я їх начебто підрізала (тобто їм начебто довелося пригальмувати через мене), таранили мій дешевий автомобіль (його вартість 5 тисяч доларів) своїм дорогим Порше. Якщо вірити у версію прокуратури цей факт виглядає, як маячня. Правда? Логічним це виглядає лише в тому випадку, якщо моя ліквідація була замовлена і за неї було дорого заплачено.

Тетяна ЧОРНОВОЛ, Українська правда. Блоги


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини