MENU

Побутовий злодюжка Гоблін і державний загарбник Путін - чим не рідня?

1797 6

Виконуючим обов’язки голови Криму призначено Сергія Аксьонова, якого на півострові знають як кримінального авторитета Гобліна. Російське телебачення в деталях показало, як хазяїн Федерації Володимир Путін напучує свого намісника Тавриди, дає вказівки і поради. Атмосфера така тепла, дружня, що, здається, зустрілися рідні люди, не інакше як брати.

Стоп! Це ж що виходить: президент ну хай не наддержави, але такої, що претендує на цю роль, робить бандюка-поганялу хазяїном Криму?

Може він не знає, кого призначає?

У державі, де все під контролем ФСБ, такого бути не може.

Та й у Держдумі про те, хто такий Гоблін, добре знають. Принаймні, в розмові з одним з керівників думської фракції «Справедливої Росії» я висловив здивування з того, що у Федеральних Зборах зустрічають звичайного бандюка наче героя. А такі розмови у Думі поширюються дуже швидко. І тим не менше, Гоблін уже найвища посадова особа на окупованій території…

Втім мій подив швидко випарувався. Власне, а чого дивуватися? Путін украв в України Крим, Аксьонов допоміг йому в цьому – чому б їм не побрататися? Теревені про «ісконно русскую зємлю» пусті і нестелепні, бо Крим завоювала Росія тільки за Катерини Другої, та й то руками Запорозької січі – яка вже там «ісконность»!

Побутовий злодюжка Гоблін і державний загарбник Путін, звісно, у різних вагових категоріях, але ріднить їх мораль: бери, що погано лежить. Чим не рідня?

Іван БОКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини