MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 липня 2015

4199 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 15 липня

Україна й Канада матимуть зону вільної торгівлі. ФОТО

В Оттаві підписано документ про завершення переговорного процесу щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та Канадою. ... Високо цінуємо позицію Канади як країни-члена Великої сімки в боротьбі України проти російської агресії. Вдячний Главі Уряду Канади Стівенові Гарперу за його персональну участь в підтримці України – як економічної та фінансової, так і політичної.

Прем'єри Стівен Гарпер і Арсеній Яценюк

Британский журналист разоблачил прокремлевскую веб-кампанию

Кроме Google Analytics, сайты имеют другие общие черты: совместное использование Yandex Metrika, Yandex Verification, и сервера Nginx – инструментов российской разработки. Стало ясно, что я, скорее всего, смотрю на большую, хорошо организованную информационную кампанию в интернете.

Накосив на котеджне містечко: «сіножать» Януковичевого ревізора – за 500 гривень на рік. ФОТО, ВІДЕО

Черговий «страус» живе по сусідству із «бобрами»

На його сімейство оформлене «котеджне містечко» в чотири гектари на Київському морі (круговий канал). Землю коло води оформили «під сіножать» – за неї в минулому головний ревізор платить 500 гривень на рік. Накосив, словом. І далі косить.

Нічогенька така «сіножать»

Счастливый украинский министр. ФОТО

Это едкий случай того, когда украинский министр лично содействовал передаче прав и финансов на места и добивался открытости информации о доходах и имуществе чиновников. Именно для этого Павел Петренко, как министр, впервые в истории Украины вышел пикетировать здание Верховной Рады за день до голосования вместе с гражданскими активистами.

Міністрові юстиції України Павлові Петренку є чому радіти і чим пишатися

Reuters: Меньше отелей, больше спальных лодкомест! Россия режет расходы на подготовку к ЧМ-2018

Чиновники вполне серьезно готовы обсуждать использование в принимающих городах, которые расположены на реке или на море, лодок для обеспечения приезжающих временными спальными местами. ... «В лесу, недалеко от рек и озер, есть много красивых мест. Эти места будут доступны нашим гостям».

Почему Порошенко не увольняет Гузыря и Шокина

Выскажу два предположения. Первое: не решен вопрос с заменой Шокина. Здесь нужно понимать, что внешне вполне логичное решение по поводу назначения Сакварелидзе вызывает сомнения как у самого Давида, так и у Саакашвили.

Отправит ли снятие санкций с Ирана российскую экономику в нокдаун?

Російська економіка така ж неспроможна – як і боксер Валуєв

Мы уже не касаемся российской тематики, поскольку договоренность о снятии санкций означает серьезные экономические проблемы для России. Ведь, если санкции будут ослаблены, Иран автоматически увеличит поставки нефти на мировой рынок, что будет способствовать дальнейшему падению цен.

Чому Міністерство освіти і науки України не визнає кримських атестатів

Шановний Тарасе Березовцю й інші, в Україні прийнятий закон про статус тимчасово окупованої території. ... Відповідно Міністерство освіти і науки не може визнавати жодні атестати, видані в Криму, бо це означатиме визнання окупації. А наявність атестату є обов'зковою для вступу за законом.

Мукачівський колорит: де тонко – там і рветься

У великій залі з оббитими білою шкірою стільцями нікого не було, хоча крізь бічні скляні двері час від часу було видно, як дивиться охорона й офіціантки: чи не заповнилась попільничка, чи не час замінити мінералку. ... Чоловік був у доброму гуморі, під кінець зустрічі він казав мені «синку».

Чому квота на жінок-депутаток ідіотська: брати Капранови – «борцям» і «борцицям»

Зрештою, не все так погано...

Згадується оповідання Роберта Шеклі про планету, де жили колоністи, а потім до них прилетіли із Землі з перевіркою, і вони стали переживати, що не пройдуть перевірки – адже в них немає злочинців і, відповідно, ув'язнених. Усім колективом умовили одного дядька стати злочинцем. А він утік до лісу, а коли із Землі прилетів чиновник на перевірку, він вийшов із лісу й убив цього чиновника. Шеклі – неймовірно мудрий письменник.

...У сексизмі

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини