MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 вересня 2015

2475 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 21 вересня

Чого бракує Україні для економічного стрибка

Якщо підприємець не вірить у завтрашнє зростання, він сьогодні не зробить потрібних кроків, і завтра зростання не буде. Без віри в можливості народу і ресурси країни дійсно неможливо забезпечити зростання. Вульгарний марксизм спаплюжив наш мозок, примушуючи дивитись у вікно, де все негаразд, і вірити, що то є об'єктивна картина, а значить, назавжди.

Конкурс на антикорупційного прокурора визначено заздалегідь – Шабунін

Маємо комісію з 11 людей, представлену з одного боку – професійною спільнотою, але з іншого – без політичного балансу: наразі у президента є прямий вплив на більшість у конкурсній комісії, яка ухвалюватиме остаточні рішення: сім («четвірка Шокіна» + «трійка БПП») із одинадцяти членів при голосуванні простою більшістю.

Боярчук: Блокада Криму – це демонстрація намірів і політичний хід

Світлина Ігоря Луценка

Блокада Криму – перш за все політичний крок, який має показати, що анексія півострова нікого не влаштовує, що ні українці, ні кримські татари не заспокоїлися і не заспокояться. Я розглядаю цей крок не як прагнення залишити Крим без продуктів, а як демонстрацію намірів і політичний хід.

Русифікація на поверхні та глибинна протитечія українізації

Все в нас буде. І свої газети, і свій телевізор. Треба тільки бути такими ж послідовними, як із бойкотом російських товарів. Ось висміювали ж усі розумахи жіночок, які роздивлялись штрих-коди на зубній пасті. А воно ж спрацювало. І тут спрацює, ніжно, як паровий каток. Процеси це інерційні, але невідворотні.

Українці, біженці й жертви стереотипізації

Ми суттєво (і дарма) розрізняємо нас/українців і арабів, тоді як навіть для поляків ці просто різні категорії одного феномену. Колись східноєвропейці, а нині насамперед українці, росіяни таки вбачають шанс використати свою вигоду в тому, що вони білі християни. Ніби тільки те, що ми не китайці чи араби дає якусь перевагу, шанс/право перестрибнути зі світу третього у перший світ, не завдяки здобутками, а лише завдяки зовнішній схожості.

Про росіян в Єгипті... Вони дійсно поводять себе як персонажі «Нашої раші». ФОТО

Деякі з цих відпочивальників так напивались увечері, що весь наступний день проводили біля басейну, не виїзджаючи до пляжу. Бармен з легкою іронією ставився до цих вірних друзів горілки та пива. Багато російських туристів носять символіку Росії, один хлопець, ми вже глузували, одну і ту ж футболку носив шість днів.

Безстрашна «Лютик» після лікування вирішила повернутися в зону АТО

У храмі не прийнято аплодувати. В монастирі – це заборонено. Але в Михайлівському аплодували священики і миряни. Медаль «За жертовність і любов до України» отримує Ірина «Лютик» – совість нації.

Фільм про Революцію гідності виборов перше місце на кінофестивалі у Торонто. ТРЕЙЛЕР

Документальна кінострічка про Революцію Гідності «Зима у вогні» (Winter on Fire) режисера Євгена Афінеєвського посіла перше місце у категорії документальних фільмів на міжнародному кінофестивалі у Торонто (Канада). Найкращі стрічки в цьому конкурсі визначають глядачі.

Грузія. Хрестом, вином й усмішкою

По монастирському дворищу йдуть дві досить юні, але набожні дівчини-грузинки. Закутані у чорні аскетичні хустки зі скорбними обличчями. Вони хрестяться, моляться, стають на коліна і цілують ікони. На одній з них надіто чорну футболку, на якій написано «Welcome to Hell!». На її подрузі футболка біла. З написом «I love bad Boys»... Біле і чорне...

Львівські поліціянти на руках винесли пасажирів із затопленої маршрутки. ВІДЕО

20 вересня двоє поліціянтів 302-го екіпажу Віталій Сушко й Назар Мончук роззулися й на руках перенесли пасажирів маршрутки на тротуар.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини