MENU

При Януковиче невиданно расплодилась преступность

1299 3

Поки вся українськаміліція героїчно піарить дефективнеагентство Миколи Мельниченко і членанаціональної спілки журналістівРозінської,а також вишукує по приватнимсаунам і кокаїновим притонам Луганськазлощасний диплом міністра Королевської,бандюки роблять свою звичайну роботу.Надаю міліцейські зведення за кількаостанніх тижнів про найбільш резонанснінерозкриті злочини. Про більшість зяких міліція традиційно мовчить.

12січня о 2.20 у селищі Заболотові Снятинськогорайону Івано- Франківської області доприміщення АЗС «WOG» відкритого акціонерноготовариства «Золотий екватор» зайшовневідомий у масці. Він під загрозоюпредмета схожого на обріз мисливськоїрушниці працівнику вказаної АЗС відібрав1,9 тис. грн. виручки, після чого втік. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.З ст.187 КК України(розбій).

12 січня близько 2.00 у містіКривому Розі Дніпропетровської областіневідомі розбили скло вікна офісутовариства з обмеженою відповідальністю«Профі-консалтинг», підпалили три пляшкиз легкозаймистою рідиною й кинули їх усередину згаданого приміщення. Урезультаті цього сталося загорання,яке було ліквідовано через декількахвилин. Люди не постраждали. Вогнемчастково пошкоджено покриття підлоги.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.2 ст.194 КК України (умиснезнищення або пошкодження майна).

13січня о 1.30 у місті Торезі Донецькоїобласті до квартири гр..Х, 1980 р.н., безпостійного місця роботи, раніше судимого,шляхом вільного доступу, зайшли двоєневідомих. Вони заподіяли ножовіпоранення господарю й викрали 5 тис.грн. і чотири мобільні телефони, післячого втекли. Потерпілого госпіталізовано.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.4 ст.187 КК України(розбій).

13 січня о 10.30 у містіДніпропетровську до приміщення приватногоювелірного магазину «Золото та подарунки»зайшли двоє невідомих у масках. Вонипід загрозою предмета схожого на пістолетпродавцям згаданого магазину викрализ вітрини ювелірні вироби, після чоговтекли. Сума збитків з’ясовується. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.2 ст.187 КК України(розбій).

13 січня о 5.00 у містіСімферополі на балконі приватногодвоповерхового будинку громадянина Х,1989 р.н., охоронця охоронного агентства«Собр К», стався вибух невстановленогопредмету (за попередніми данимисаморобного вибухового пристрою). Людине постраждали. У результаті вибухучастково пошкоджено стелю на першомуповерсі вказаного будинку. За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч.І ст.296 КК України (хуліганство).

14січня о 15.00 у місті Борщові Тернопільськоїобласті до приміщення приватногоювелірного магазину «Золото» зайшлидвоє невідомих у масках. Вони під загрозоюпредметів схожих на пістолети продавцюзгаданого магазину викрали з вітриниювелірні вироби, після чого втекли. Сумазбитків з’ясовується. За даним фактомвідкрито кримінальне провадження зач. 2 ст.187 КК України (розбій)

14 січняо 20.00 у місті Одесі до міліції звернувсямісцевий житель громадянин Х, 1982 р.н.,без постійного місця роботи. Він заявив,що вісім годин тому на вулиці зазначеногоміста троє невідомих під загрозоюпредмета схожого на пістолет відібралив нього 106 тис. грн., 400 доларів США,ювелірні вироби та мобільний телефон.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.2 ст.187 КК України(розбій).

14 січня о 8.50 у місті Одесідо міліції звернувся місцевий жительХ, 1968 р.н., приватний підприємець. Вінзаявив, що декілька хвилин тому на вулицізазначеного міста двоє невідомихрозпилили йому в обличчя газ дратівноїдії й відібрали сумку, у якій знаходилися125 тис. гривень. Потерпілий за медичноюдопомогою не звертався. За даним фактомвідкрито кримінальне провадження зач.2 ст.187 КК України (розбій).

14 січняо 16.40 у місті Красноармійську Донецькоїобласті до приміщення приватноголомбарду «Еталон» зайшли двоє невідомиху масках. Вони розбили молотком склянувітрину й під загрозою предмета схожогона обріз мисливської рушниці працівникамуказаного ломбарду викрали ювелірнівироби, після чого втекли. Сума збитківз’ясовується. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.З ст.187 ККУкраїни (розбій).

Упродовж ночі 15січня в селищі Сараті Одеської областіневідомий з банкомату публічногоакціонерного товариства «Райффайзенбанк Аваль» викрав 900 гривень. За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч. 1 ст.185 КК України (крадіжка).

Упродовжночі 15 січня в місті Ізмаїлі Одеськоїобласті невідомий з банкомату публічногоакціонерного товариства «Райффайзенбанк Аваль» викрав 100 гривень. За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч. 1 ст.185 КК України (крадіжка)

15січня о 19.30 у місті Скадовську Херсонськоїобласті після гасіння пожежі в приватномубудинку знайдено обгорілі трупи трьохосіб (двоє чоловічої та один жіночоїстаті). 

15 січня у місті Херсоніпід час моніторингу мережи «Інтернет»буловиявлено повідомлення про те, що ввечері13 січня на вулиці згаданого містаневідомий обстріляв (ймовірно зпневматичної зброї), три маршрутнихавтобуса. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.2 ст. 296 ККУкраїни (хуліганство).

16 січня о 6.50у селі Дорогому Дніпропетровськогорайону Дніпропетровської області доміліції звернулася місцева жителькагромадянка Х, 1976 р.н., без постійногомісця роботи. Вона заявила, що двадцятьхвилин тому до її будинку, шляхомпошкодження вхідних дверей, прониклидвоє невідомих у масках. Один з нихздійснив два постріли в стелю зневстановленого пістолета й під загрозоювказаної зброї господарці та їїспівмешканцю громадянина У, 1954 р.н.,приватному підприємцю, викрали ювелірнівироби, після чого втекли. За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч.З ст.187 КК України (розбій).

16січня о 6.20 у місті Кривому РозіДніпропетровської області до приміщенняАЗС товариства з обмеженою відповідальністю«ОККО-СХІД» зайшов невідомий у масці.Він під загрозою предмета схожого напістолет відібрав у оператора зазначеноїАЗС 2 тис. т. . виручки, після чого втік.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.З т..187 КК України(розбій).

15 січня о 19.20 у місті ОхтирціСумської області до квартири громадянинаХ , 1950 р.н., приватного підприємця, зайшлитроє невідомих. Вони заподіяли тілесніушкодження господарці й викрали 60 тис.грн., після чого втекли. Потерпілугоспіталізовано. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.З ст.187 ККУкраїни (розбій).

16 січня о 4.40 у містіРубіжному Луганської області на вулицісталося загорання автомобіля «Москвич»(за попередніми даними внаслідок підпалу)місцевого жителя Х, 1982 р.н., депутатаРубіжанської міськради, яке булоліквідовано через декілька хвилин. Людине постраждали. Вогнем частково пошкодженовказаний транспортний засіб. За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч.2 ст.194 КК України (умисне знищенняабо пошкодження майна).

16 січня о12.20 у місті Луцьку в номері готелю«Світязь» знайдено мертвим з вогнепальнимипораненнями голови громадянина РеспублікиСербії та громадянку Республіки Польщі(1944, 1996 р.н., в Україні перебували вприватних справах). З місця події вилученопістолет іноземного виробництва «Smith»,дві гільзи та дві кулі калібру 10,4 мм. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.2 ст.115 КК України (умисневбивство).

17 січня близько 21.00 у містіКоростишеві Житомирської областідо 
будинку подружжя Х (1926, 1936 р.н.,обоє пенсіонери), шляхом пошкодженнявікна зайшли двоє невідомих у масках.Вони під загрозою предмета схожого напістолет зв’язали господаря, післячого викрали 36,5 тис. грн., 100 євро й втекли.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.З ст.187 КК України(розбій).

18 січня о 19.30 у місті Запорожжідо приміщення аптеки «Ксинофарм» зайшовневідомий в масці. Він під загрозоюпредмета схожого на пістолет відібраву місцевій жительки громадянк Х , 1982р.н. провізора вказаної аптеки, 700 грн.виручки та мобільний телефон, післячого втік. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.3 ст. 187 ККУкраїни (розбій)

20 січня о 16.50 у містіОдесі двоє невідомих зайшли до приміщенняприватного магазину «Владі». Вонизаподіяли тілесні ушкодження місцевійжительці Х, 1964 р.н., власниці зазначеногомагазину, й під загрозою ножа викралисумку, у якій знаходилися 15 тис. доларівСША та ювелірні вироби, після чоговтекли. Потерпілій медичну допомогунадано без госпіталізації. За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч.2 ст.187 КК України (розбій).

20січня о 18.00 у місті Брянці Луганськоїобласті троє невідомих (двоє з яких булиу масках), шляхом вільного доступу,зайшли до будинку громадянина Х, 1971р.н., робітника товариства з обмеженоювідповідальністю «Шахта «Флагман».Нападники під загрозою предмета схожогона пістолет зв’язали господаря, йогобрата , та сестру (1961, 1962 р.н., пенсіонері без постійного місця роботи), й викрали16 тис. грн., два мобільні телефони таювелірні вироби, після чого втекли. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.З ст.187 КК України(розбій).

21 січня о 20.00 у селі РащахівціБобринецького району Кіровоградськоїобласті двоє невідомих, шляхом вільногодоступу, зайшли до будинку громадянинаХ, 1928 р.н., пенсіонера. Вони заподіялитілесні ушкодження господарю та підзагрозою фізичної розправи зв’язалийого, викрали 43 тис. грн., зареєстрованумисливську рушницю сина останньогогр..У, 1964 р.н., без постійного місця роботи,після чого на автомобілі ВАЗ потерпілоговтекли. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.З ст.187 ККУкраїни (розбій).

22 січня о 10.30 у селіНемирівського району Вінницької областів результаті слідчих дій затриманомісцевого жителя громадянина Х, 1998 р.н.,учня Ситковецької школи-інтернат.

22січня о 10.30 у селі Вищому БулатціЛюбенського району Полтавської областіна території власного домогосподарствазнайдено обглоданий тваринами з відчленованою головою труп громадянинаХ, 1934 р.н., пенсіонера. За даним фактомвідкрито кримінальне провадження зач.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

23січня о 20 00 у місті Дніпропетровську добудинку громадянки Х, 1971 р.н., безпостійного місця роботи, шляхомпошкодження вхідних і дверей, прониклидвоє невідомих у масках. Вони під загрозоюпредмета, схожого на пістолет та ножазв’язали господарку, після чого з сейфувикрали 34 тис. доларів США та втекли. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.З ст. 187 КК Україна(розбій).

25 січня о 10.00 у місті Херсоніна території колишнього глиняногокар’єру було знайдено об’їденийтваринами з ножовим пораненням головитруп невідомої дівчини віком до 14 років.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч..1 ст. 115 КК України(умисне вбивство).

25 січня о 4.40 уСвятоішшському районі міста Києва двоєневідомих у масках зайшли де приміщенняАЗС «БРСМ-Нафта» товариства з обмеженоювідповідальністю «Бел Ойл». Вони підзагрозою сокири та предмета схожого напістолет відібрали в оператора згаданоїАЗС 1,5 тис. грн. виручки й втекли.

Уперіод з 25 по 27 січня в місті КоростишевіЖитомирської області невідомі, шляхомпошкодження вхідних дверей, прониклидо приміщення приватного магазину «Європа» (ймовірно автогеном)задню стінку банкомату публічногоакціонерного товариства «УкрСиббанк»й викрали контейнери з грошима (сумаз’ясовується).

29 січня о 2.20 у містіРовеньках Луганської області на вулицібіля автомобіля ВАЗ місцевого жителяХ, 1957 р.н., охоронця товариства з обмеженоювідповідальністю «Моноліт-Юкрейн»,голови первинного мисливського колективу№ 227 зазначеного міста, стався вибухневстановленого пристрою. У результатівибуху частково пошкоджено вказанийтранспортний засіб. Люди не постраждали.За даним фактом відкрито кримінальнепровадженню за ч.2 статті 1 94 КК України(умисне знищення або пошкодженнямайна)

31 січня о 16.50 у селищі ЗолотійНиві Великоновосілківського районуДонецької області в будинку за місцемпроживання знайдено мертвими з ножовимипораненнями подружжя Х (1953, 1955 р.н., обоєпенсіонери). За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.2 ст.115 ККУкраїни (умисне вбивство).

31 січняо 22.00 у місті Харкові на вулиці двоєневідомих зупинила автомобіль «Тойота»під керуванням місцевого жителя Х, 1964р.н., приватного підприємця. Після чогоодин з них з невстановленої зброїздійснив постріл по згаданому автомобілюй убив водія. З місця події злочинцізникли.

 

Hennadii Moskal 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини