MENU

Янукович с красной точкой - материализация страхов Виктора Федоровича

812 2

Вуличними графіті людини, схожої на «президента Донбасу», почали реалізовуватися тваринні фобії Януковича. Так над ним сміється Доля і споглядає Безодня, до якої він стає ближче кожного нового дня. 

Якщо людина чогось боїться - панічно, свідомо і підсвідомо, кожною клітиною свого організму - то це «щось», що викликає тваринний страх, за злою іронією, починає переслідувати її. Сама людина виступає магнітом для фобії.

Страхи Януковича за власне життя мають свою давню і яскраву історію. ТойХтоПройшовКрізьДонбас знає як воно бува.  Звідти безпрецедентна кількість тілоохоронців на заходах як всередині країни, так і на міжнародних самітах за кордоном, місце проведення яких пильно охороняється й ретельно контролюється елітними підрозділами спецслужб.

Схоже, наш Янушеску відчуває своїм зеківським нутром як його зневажає і ненавидить Україна. Ще як на те, он що з Каддафі сталося. Аж тут раптом - графіті дуже підозріло схожого на ВікторФедорича з червоною цяткою на лобі.

Це не просто картинки з підтекстом на стінках - це погляд на Януковича самої Безодні, до якої він невпинно наближається. Туди йому і дорога.   

Олексій МАЗУР

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини