MENU

Известному борцу с Поповым и Герегой угрожают сжечь автомобиль

487 0

Сьогодні написав заяву з приводу вчорашніх погроз та подав за місцем проживання - у Деснянськие РУ ГУ МВС України в м.Києві. 


Знаєте, я нікого і нічого не боюся в цьому світі, окрім гніву Божого за неправильні вчинки.


Взагалі не хотів подавати цю кляту заяву, бо не вірю в те, що існуюча система правоохоронних органів здатна захистити від небезпеки громадян цієї країни. Але друз'ї наполягли, щоб заява все ж таки була написана, бо так треба для перестраховки.


До того ж - у мене є родина, за яку я хвилююся.


Телефони мої завжди у відкритому доступі на всіх сторінках соціальних мереж. Змінювати їх принципово не буду, хоча вже зранку почалися безперервні дзвінки «з приводу роботи» - якась скотина розмістила в неті, на різних сайтах, оголошення, що ніби то я займаюся набором агітаторів та студентів на мітинги. За цілий день подзвонило чоловік десь 30-35. 


Але я зовсім не злюся на тих, хто вирішив так помститися і змусити мене змінити номери. Навпаки, кожному, хто подзвонив я пояснював ситуацію і просив не заробляти гроші на мітингах і політиці, бо це не є добре. Просив виходити на вулицю виключно «за ідею», суть якої зараз - призначення негайних виборів у Столиці і повернення Києву влади Киян, як перший крок до усунення від влади в Україні узурпатора Януковича. А якщо глобально - це докорінна зміна самої прогнившої «системи», а не тільки окремих прізвищ та імен її носіїв. 


Це було таке собі невеличке додаткове спілкування з людьми, яке продовжується і зараз - в усьому треба знаходити позитив)) І я буду дуже радий, якщо хоч у одніє людини з тих, хто дзвонив, в голові відбудеться відбудуться зміни - революція свідомості, яка нам так потрібна...


Ще раз повторюсь - мене не залякати! 


Будь-які спроби змусити мене закрити рота, або купити мою совість - марна трата часу. Я продовжую боротьбу за право гідно жити у своїй власній країні.


А Карфаген все ж таки буде зруйновано!

 

Юрій АНДРЕЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини