MENU

«Если с Тимошенко что-то случится, это будет политическим концом Януковича», - Сергей Сас

1794 2

Директор Міжнародного інституту демократій Сергій Таран заявив, що українська влада може взагалі ніяк не відреагувати на рішення європейського суду, хоча тоді офіційно Києву буде нелегко домогтися від Євросоюзу підписання угоди про асоціацію.

Ще одним варіантом він вважає формальне чи часткове виконання владою рішення ЄСПЛ - екс-прем'єру, наприклад, можуть виплатити грошову компенсацію, але залишити її за гратами. «Найбільші шанси вийти на свободу у Тимошенко будуть, якщо оточення Януковича знайде спосіб зробити неможливим її участь у президентських виборах 2015 року», - припустив експерт.

Визнання рішення Європейського суду з прав людини та звільнення Тимошенко було б кращим виходом з ситуації не тільки для самого лідера опозиції, але і для президента Януковича, сказав в інтерв'ю DW один із захисників Тимошенко, заступник голови парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Сас.

«Перебування Тимошенко за гратами небезпечне, перш за все, для життя її самої. Але якщо з нею щось трапиться, це буде означати політичний кінець і для президента Януковича», - впевнений Сас.

 

Svobodu Tymoshenko

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини