MENU

Янукович скоро и людей начнет продавать - эксперт

655 1

Нинішня влада в Україні після введення продажу газотранспортної системи та землі може ініціювати навіть продаж людей. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив історик і політолог Олександр Палій. Зокрема, експерт вважає, що влада в Україні налаштована на те, щоб зацементувати нинішню ситуацію.

«Вона не здатна керувати країною, вона привела до рецесії в економіці, до падіння ВВП. Хвалилась дуже довго цифрами, але я вам скажу, що, наприклад, в 2010 році перші два місяці - зростання на 8,8% промислового виробництва, а цього року за ті ж січень, лютий - мінус 4,8%», - уточнив Палій.

На його думку, такого роду влада має бути якимось чином усунена.

«Тут питання стоїть про те, щоб це відбулося максимально прийнятно для країни, без будь-яких радикальних потрясінь. Тому що ресурсу такого колосального розкрадання, яке відбувається у країні, його насправді немає», - зазначив політолог.

Разом з тим він підкреслив, що насправді ніхто не знає, як розвиватиметься далі ситуація в нашій державі.

«Я можу тільки сказати про якісь закономірності і про те, до чого це призведе. Скажу дуже просту річ - така ситуація довго тривати не може. Рівень патологізму нинішньої влади такий, що вона довго тривати не може», - спрогнозував Палій.

«І ось подивіться, з чого вони зараз почали - продавати газотранспортну систему і продавати землю. А що вони будуть робити після цього? Продавати людей?» - поцікавився експерт.

 

Свободу для Тимошенко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини