MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 липня 2015

2332 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 8 липня

Комітет Парламентської асамблеї закликав звільнити Надію Савченко

У зв'язку з цим ПА ОБСЄ закликає Росію «негайно звільнити Надію Савченко, Олега Сенцова та інших українських громадян, які незаконно утримуються на території Росії, а також здійснити їхнє безпечне повернення до України». Крім того, парламентарі з країн-членів ОБСЄ наголосили на «неприйнятності спроб порушити нові кримінальні справи проти Наді Савченко та інших українських громадян, які незаконно утримуються в Російській Федерації».

Коррупционерам вновь дали возможность выйти под залог в обмен на малую долю награбленного – Сакаварелидзе

Принцип «украл миллион – заплати десятую часть и спи спокойно» должен быть отменен – он разрушителен для государства! К моему глубокому сожалению, сейчас он продолжает работать в подавляющем большинстве случаев. Но нас это не пугает: главным является то, что процесс тронулся с места.

Цена на нефть за неделю рухнула на 11% и сегодня продолжает падать

Если вчерашние торги завершились для нефти Brent ценой на отметке около 57,5 долл за баррель, то сегодня к 9 часам утра по киевскому времени цена упала до 56,0 долл за баррель. ... Столь стремительное падение цен на нефть, естественно, очень негативно отразится на российской экономике. Уже сейчас на это отреагировал значительной девальвацией российский рубль.

У Києві візьмуться за незаконні забудови на Трухановому острові. ВІДЕО

Десятки споруд (приватні маєтки, розважальні комплекси, ресторани), які збудовані за останні роки чи будуються й досі в результаті самозахоплення землі або її нецільового використання без дозвільної будівельної документації. ... «Автомайдан» запрошує всіх охочих долучатися до роботи тимчасової контрольної комісії.

Місцеві вибори 2015: еволюція політичних технологій

У нинішнього виборця формується власний механізм соціально-психологічного захисту від маніпулювання свідомістю з боку політиків. Шаблонні агітаційні листівки та реклама на білбордах, сухі тексти в ЗМІ та набридливі штатні агітатори біля будинку в нових умовах не здатні давати вже свого системного ефекту.

Нардепи не змогли домовитися щодо позачергового засідання Верховної Ради

Ні в цей четвер, ні, очевидно, на літніх канікулах. Це означає, що з великою ймовірністю місцеві вибори пройдуть за старим законом. Про такі кричущі речі, як вирішення проблеми із ПДВ-рахунками, гарантії для інвесторів через приватно-державне партнерство, питання продажу пива, видобутку бурштину, електронних державних закупівель тощо, вже не кажу.

«Танковая перепалка» показала, что между Москвой и Пекином нет устойчивого партнерства

Люди, близкие к российско-китайским официальным переговорам в последнее время отмечают, что китайцы все меньше утруждают себя необходимостью притворяться и что-либо изображать. Они относятся к заискивающей перед ними российской клептократии и ее вождям с откровенным презрением и уже не стесняются выражать это чувство публично.

Как мэр Вильнюса остроумно поставил российского посла на место

Російській дипломатії до постійних нокдаунів уже не звикати. Невдовзі нокаут?

Мэр литовской столицы Ремигиюс Шимашюс дал понять лавровскому выкормышу, что лох наоборот он сам. И очень дипломатичненько тролльнул рашкинского лоха, написав в твиттере: «Российский посол пригласил меня в Крым. Я ответил, что приму приглашение с удовольствием, когда оно прозвучит со стороны украинского посла».

У патрульній службі визнали свою провину, і розповіли подробиці ДТП, в яку потрапили поліціянти. ФОТО

Мав місце людський фактор і втома водія тойоти, оскільки аварія сталася наприкінці робочої зміни чергування патруля, яка була подовжена для того, щоб вийти на потрібний графік чергування змін.

Фоторепортаж із тбіліського концерту Земфіри зі прапором України

Через те, що співачка прийняла переданий із публіки стяг, продемонструвала його всьому залові, що викликало в аудиторії схвалення, а відтак почепила його на власний мікрофон, російська пропагандистська машина вже здійняла проти неї облудливу інформаційну кампанію.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини