MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 липня 2015

3263 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 7 липня

Система потребує змін, учорашні події в ГПУ – лише заявка на них

Біда навіть не в тому, що генерал мешкає в маєтку, заробленому «непосильною багаторічною працею». А в тому, що представник старої системи, в якій діє тотальна кругова порука і циркулюють величезні фінансові потоки «знизу нагору», тепер керуватиме й тими молодими хлопцями й дівчатами в новій поліцейській формі, які дали присягу служити народові України і боротись із корупцією.

Перший конфлікт: як оболонська міліція зводила нанівець роботу поліціянтів

Доправляють їх до відділку Оболонського РУВС, і (увага!!!) в побитих не приймають заяву, а нападників одпускають, при цьому навіть не ідентифікують їхні особи. Поліціянти не йдуть звідти ось уже чотири години. Їхня зміна скнічилася, проте «ми не для того прийшли, щоби тих, кого ми затримуємо, відпускали».

Война и Письменное: как самоотверженный поступок земляка помог раскрыть глаза посельчанам

Дурачок, говорили ему все, ты это куда намылился, у тебя ведь жена, ребенок и дед-инвалид, нашелся тут герой, ха-ха. ... И когда его в итоге привезли домой, в поселок, всего такого измученного, шитого-перешитого, – Серегу встречало все Письменное, соседи, друзья и родичи, жена и мама, и дед, и маленький сын. А на радиовышке, которая неподалеку от их дома, – высоко-высоко – трепетало два огромных флага Украины – специально для Сереги повесили.

Поміч для «Самопомочі» – здорова критика і вимога неухильно дотримуватися чіткої ідеологічної позиції

Але виборець, що голосував саме за принципи і цінності, думає інакше. Саме за цього виборця, за активну меншість, що рухає країну, варто боротися «Самопомочі», саме його не можна зрадити. За «Самопоміч» голосували тому, що повірили: нова партія не така, як всі решта. ... Тому критика партії «Самопоміч» за непослідовність – не на шкоду їй, а на користь.

Греческий урок для Украины

Поэтому, сегодняшнему правительству Украины нужно четко выбрать: вам шашечки, то есть стабильную банковско-финансовую систему, или ехать – то есть развивающуюся экономику? В первом случае – греческий сценарий, во втором – выход из кризиса. Еще раз нужно четко уяснить: развитие экономики ведет к стабилизации финансовой системы, тогда как попытки стабилизировать финансовую систему, как правило, не гарантируют развития экономики.

В Одесі інсценували проплачений «мітинг» проти Саакашвілі – на російське замовлення. ФОТО

Як засвідчили очевидці, на кілька хвилин, «для телекамер», була перекрита вулиця у спальному районі на околиці міста. В акції взяло участь близько 20 чоловік. Жодна організація не взяла на себе відповідальності за напад на учасників «мітингу», що перекрили дорогу. А це також може свідчити про заздалегідь сплановану постановку для російських ЗМІ.

Сім'я дивом урятувалася в аварії на Одеській трасі. ФОТО, ВІДЕО


Після двох переворотів наша улюблена машина Mitsubishi Pajero Vagon знищена повністю. Але, дякуючи Богові, ми всі залишилися живими і майже неушкодженими. Я хочу подякувати всім друзям, знайомим і незнайомим людям, які зупинялись і допомагали нам, і тим багатьом, що пропонували допомогу. ... Нас урятувала машина, що перетворилася на брухт, і ремені безпеки.

Пионтковский: Россию послали. Всерьез и надолго

Единственным и неизбежным результатом их тщетных усилий любви стало нарастающее сосредоточение оборонительной мощи натовского Слона вдоль российских границ, навсегда выбившее из мозгов кремлевской Моськи любые помыслы о дальнейших приключениях ее «вежливых зеленых человечков» на чужих территориях. Тем более на территориях стран-членов НАТО.

Едвард Лукас із The Economist: В українській політиці є цінності, але їх треба повернути в реальність

Світлина Богдана Ємця

Лукас схарактеризував ситуацію в Україні як конфлікт між реальною політикою (геополітичною стратегією впливу) й політикою цінностей, яка відштовхується від демократичних принципів. «Коли ми підписували Будапештський меморандум, то справді вірили в цю безпекову ідею, – пригадує він. – Однак зараз ми ігноруємо цінності, бо вони дорого коштують».

Патрульна поліція Києва стає все популярнішою: шарж на Еку Згуладзе і поліціянтів

Далебі частіше чути підтверджене першими, хай іще не надто значними, проте конкретними результатами захоплення загалу поліціянтами, які поступово стають частиною столичного життя. Й не тільки повсякденного, а й навіть культурного - інакше не з'явився би, наприклад, ось такий шарж Миколи Гавриловського.

Ека Згуладзе, патрульні поліціянти й київські краєвиди на обрії – ген видніються Велика дзвіниця й маківки Києво-Печерської лаври – за їхніми спинами

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини