MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 липня 2015

2920 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 13 липня

Голову Запорізької облради Межейка засудили за розгін місцевого Євромайдану

Як одного з організаторів розгону мирного протесту, голову Запорізької обласної ради засудили на п'ять років із відтермінуванням виконання покарання на три роки. Також його позбавлено права обіймати посади в органах місцевого самоврядування протягом трьох років. Тобто за фактом Межейко отримує три роки умовного терміну.

The Telegraph: В России после капитального ремонта обрушилась военная казарма. 23 военнослужащих РФ погибли

Инцидент произошел в воскресенье вечером в Омском учебном центре ВДВ. Двадцать три российских солдата погибли под завалами после обрушения здания казармы, об этом сообщает Минобороны России. Накануне в строении был закончен капитальный ремонт.

Сегодня день рождения у Олега Сенцова, украинского режиссера, находящегося в российской тюрьме

Олегу Сенцову, украинскому режиссеру и писателю, а теперь еще и политзаключенному, сегодня – 39 лет. Больше года он сидит в российской тюрьме. Ну а уже в этом месяце, 21 июля в Северо-Кавказском окружном военном суде в Ростове-на-Дону пройдет первое основное слушание по его делу. Сестра Олега говорит, что это будет основная битва.

Третья осада Крыма

Заблокирована почти вся торговля, транспортное сообщение и банковские операции. Режим санкций в Крыму намного суровее, чем в России. Он сравним с санкциями, введенными против Кубы, Ирана и Судана, но уникален в связи с тем, что применяется в отношении не государства, а одной-единственной провинции.

«Чёрная метка» для всех: «Правый сектор» выдавливают из легитимного политического поля

Если государство не делает ничего для восстановления справедливости инструментами закона, её неизбежно кто-то захочет восстановить с помощью закона Линча. Даже не понимая, что употребление подобной формы было оправдано и уместно в ходе революции, но становится противозаконным после её формального завершения.

Журналісти нарахували в нардепа Ланьо аж 28 помічників, двоє з яких його родичі

Він запам'ятався кількістю своїх помічників. Їх 28. Серед них двоє прямих родичів – це діти Михайло та Павла Ніколетта. Попри те, що ЗМІ ще в лютому цього року поширили інформацію про родинні зв'язки між депутатом та його командою, його родичі так і залишилися у його помічниках.

Обличчя нової української поліції: історія Євгена Зборовського

Вони пішли зараз у поліцію, і це унікальна ситуація, яка склалась через економічні проблеми. У фахових людей, спеціалістів немає роботи. Вони вирішують йти в поліцію, бо хочуть долучитися до змін. Серед нас є багато надзвичайно освічених і талановитих людей, і я дуже радий бути в цьому колективі.

Когда язык из Торонто до Донбасса доводит: мытарства вконец ополоумевшей пианистки Лисицы

И тут же встает на защиту французов от вашингтонского обкома: «Я вижу, как крестьяне кончают здесь жизнь самоубийством! Это из-за санкций! Потому что им из Вашингтона запретили продавать в Россию продукты с того кусочка земли, которым они живут!»

Ультралівий «Правий сектор»?

Попробував поставити події в Україні в загальний контекст теорії і практики революцій. ... Хай про це подумають і зрозуміють всі щирі прихильники «Правого сектора», ті, хто воюють в його лавах на фронті, на противагу тим сміливцям, що стріляють із гранатометів в глибокому тилу, на іншому кінці країни.

Ексгібіціонізм Табакова – на всю карикатурну широчінь російської душі

Чи не варто залишити народного артиста сконалої імперії у спокої? Най припасовує собі назад смугастого хвоста, зодягає нацистську форму – лишень на забув би до свастики додати того двоголового мутанта, що розчепірив лапи на блазенській шапці з його сивої голови, ген – на карикатурі Миколи Гавриловського.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини