MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 липня 2015

2914 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 10 липня

Як патрульні поліцейські випровадили з Майдану псевдоволонтерів. ВІДЕО

Часто-густо псевдоволонтери вештаються на центральній площі Києва - Майдані незалежності. І якщо раніше це ігнорували, то нещодавно створена патрульна поліція звернула увагу на підозрілих осіб. Один із поліціянтів, який знався на волонтерстві юридично, розтлумачив порушникам, чому ті не мають оббирати простих громадян.

Суддя, який звільнив одіозного Мельника, розглядає справу про його поновлення на посаді ректора Податкової академії

Це – суддя Ірпінського міського суду Андрій Мікулін. На фото праворуч – його батько, Віктор Мікулін, який із вересня 2010 року призначений членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Сам свого сина, певно, і кваліфікував. Цікава деталь – торік у жовтні на дочасних виборах міського голови Ірпеня Мікулін був одним із кандидатів. А Петро Мельник (згори – ліворуч) – його віп-агітатором.

Гузырь соврал президенту, и продолжает копать под Сакварелидзе – Волох

Заверив президента в полной лояльности к Сакварелидзе, Гузырь переквалифицировал «преступление» на ст. 365 (превышение служебных полномочий) и продолжает расследовать вовсю. И не важно, что самого Сакварелидзе пока не допрашивают. Идет давление на его ребят из внутренних расследований.

Путин остался в дураках и с огрызком Донбасса

Он говорил о «русском мире», который будет простираться до Эстонии, Латвии и Казахстана. Затем, когда стало ясно, что «русского мира» не будет, заговорил о «Новороссии». Русскоязычное население Украины эту безумную идею не поддержало, в результате чего Путину остался только огрызок Донбасса.

Путин в дураках и огрызках

Разница между украинцами и россиянами на примере Магдебургского права

После того, как ордынские ханы создали Великое княжество Московское, вече как форма демократии и вовсе было стерта из народной памяти. Естественно, города Московии, управляемые по ордынским традициям, в которых говорилось, что вся власть от бога, а народ обязан преклоняться перед ее представителями, просто не могли узнать о Магдебургском праве.

Двое с удостоверением милиции на станции метро «Ипподром» избили пассажиров. ВИДЕО

Ситуация какая, до меня они закатали в землю одного мужчину. Женщина с собакой и один парень еле его отбили. Они видят, что мы идем за ними, и прыгают в метро, где мы их и находим. Зовем милицию, тот, что в клетчатой, показывает мусорскую ксиву и говорит, что он и есть «милиция».

Активісти обіцяють вивести ємільчинських феодалів-корупціонерів на чисту воду. ФОТО


Проблема в тому, що в Ємільчиному всі останні роки існує мєнтовсько-прокурорське свавілля. Десятки закритих кримінальних справ, коли людей вбивали, збивали на авто, в тому числі і працівники міліції, але справи просто закривали, тому що скрізь «кум, сват, брат».

Полное видео задержания Мельника – вчера бандит-взяточник был преступно оправдан

На видео, примерно на 6 минуте, показан момент, когда Мельник пытается выбросить меченые деньги из своего портфеля, которые он получил в результате вымогательства за содействие в поступление в ВУЗ.

Блогер: Голова «ЛНР» Плотницкий «попав» на велику суму грошей

Таким чином, витрати Плотницького, який вклав у «Фармацію» грубі гроші, не «відіб'ються». Саме цим і пояснюється термінова заборона Плотницьким ввезення українських ліків на тимчасово окуповані території Луганщини.

Наочне і зрозуміле пояснення, чому в Україні так повільно впроваджуються реформи


На всіх цих етапах погоджень я мусила видзвонювати відповідні міністерства і просити, щоб документ погодили пошвидше. На певних етапах заступники міністрів і голови Адміністрації президента переставали відповідати на мої дзвінки.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини