MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 серпня 2015

2045 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 7 серпня

Как отмываться будете, дорогие россияне?

И самый ад для меня во всём этом – тот неприкрытый цинизм, с которым российские власти демонстрируют не только всему миру (это хрен бы с ним), но и каждому своему гражданину: сделаем, как захотим. Плевать на законы, на мораль. ... Смотрите, смотрите, россияне, не отводите глаз – это ваша страна. И поскольку от вас ничего не скрывают – вы соучастники.

Ганебна бронза МАУ: як однією із найгірших авіаліній світу грабують клієнтів і нищать українську авіагалузь

Але на третій найгіршій авіалінії в світі, директор якої каже, що «лоукости убивають розкіш авіаперевезень»,  – квиток на 500 кілометрів навіть у бізнес-класі не може коштувати 200$. А коштує він стільки тільки дякуючи олігарху, який прибрав до рук цілу галузь і поступово її розгромив, зробивши Україну одною із тих країн світу, що найменше літають.

Люди с чистого листа. Пять историй о вынужденных переселенцах

Вы не встретите их на манифестациях донбасских мигрантов, которыми ловко манипулируют те же мерзавцы, которые и сделали почти два миллиона человек беженцами. Они ничего не требуют от государства, так как сам по себе Донбасс – достаточно веская и наглядная причина ни при каких обстоятельствах не рассчитывать на государство. 

Замість «лексуса»: Насірову подарували велосипед із корзиною для податків. ФОТО

E Києві напередодні прес-конференції керівника податкової Романа Насірова ініціативна група «ПанночкиUA» провела перфоменс-акцію «Чиновнику – народний транспорт». Як заявили панночки, перфеманс – це відповідь на інформацію в ЗМІ про те, що Насіров експлуатує розкішні «лексуси» з особистого автопарку Олександра Клименка.

Новий транспортний засіб Насірова

Територіальні громади: оформлюємо право власності на країну

Слід почати не із переписування законодавства (як зазвичай), а із виконання наявного. Тоді можна буде вести мову про стабільність, дієве використання бюджетних коштів комунальними підприємствами й виконавчими органами в інтересах городян. Під контролем громад це стане ліками проти корупції і дасть потужний імпульс для розвитку міста.

Глава Первомайской РГА Сирота оскорблял правоохранителей и угрожал им – зарвавшегося чиновника требуют уволить. ВИДЕО

Знахабілого чиновника хочуть поставити на місце

Машина Сироты неслась на скорости 160 км/ч, создавая опасность для других водителей и пешеходов. После остановки, вместо того чтобы вежливо извиниться и дать возможность сотрудникам полиции (спецподразделения МВД «Кобра» – UAInfo) оформить протокол, Сирота осыпал полицейских отборным матом и показал себя как последний хам.

Андрей Шептицький як дороговказ реформ

Влада держави може і повинна лиш опікуватися правами одиниць, пильнувати там, де серед родини комусь діється кривда, але не сміє переступити цієї границі, не має права втискатися самовільно у внутрішній устрій родинної суспільності. Влада батьківська не може бути усунена через владу державну.

Митрополит Андрей Шептицький (1865 – 1944)

Думка: Аби повернути Донбас, треба діяти за хорватським сценарієм

Завдяки блискавично проведеній військовій операції вона розгромила сербські війська і повернула свої землі у лоно Хорватії. Хорватський сценарій унеможливив би те, що відбувається у рамках мінського процесу – повернення Украї­ні її східних територій на умовах РФ. Нам хочуть віддати окуповані території під «соусом» збереження територіальної цілісності України.

У Росії знищили 650 кг санкційних польський яблук. ВІДЕО

У Новосибірську тракторами розчавили 650 кілограмів польських яблук. Не роздали лікарням, дитячим садочкам і притулкам для старих, а просто тупо розчавили. На спеціальному майданчику неподалік од міста.

«Умираю за мир! – прокричал один сыр» – Орлуша написал стих на смерть пармезана

В маасдамах наделали новеньких дыр,
Хоть и так они были дырявы,
– Умираю за мир! – прокричал один сыр
В животе пожиральцев халявы.

– Не дождётся продуктов российский народ,
Уничтожить их всех без разбора! –
Возвестил фуагрою измазанный рот
Представителя Сельхознадзора.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини