MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 серпня 2015

1876 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 6 серпня

Аваков представив у Хмельницькому нову поліцію. ФОТО

Рівне, Чернівці, Тернопіль, Вінниця, Івано-Франківськ... Краматорськ-Слов'янськ (спеціальна конгломерація). І перший дорожній поліційний патруль на трасі Київ – Житомир. Повсюдно вихід нових патрулів супроводжуватиме ліквідація органів ДАІ. Працюємо. Незабаром у Вашому місті!

Для чиновників потрібен іспит на знання мови – блогер

Хто ще не зважився перейти на свою державну мову в побуті, на роботі, в публічній сфері – пам'ятайте, що такий крок наблизить нашу світоглядну перемогу. Не варто це недооцінювати. На рівні ж ВР, уряду, АП, інших органів – просто введіть іспит на знання мови та не допускайте неуків до влади. Як хто не складе – буде хороше рішення для скорочення штату через некомпетентність.

Двадцять років тому в Хорватії знищили країнський сепаратизм

Хорватія до ладу й вельми цілеспрямовано скористалася дипломатичним перемир'ям 1992 року. Політичне керівництво країни взяло курс на проведення радикальних реформ, на об'єднання всього суспільства заради звільнення Батьківщини. За три роки створили професійну армію, основою якої стало п'ять професійних зразкових бригад Національної гвардії.

Пропозиція Дуди створити новий східноєвропейський альянс може бути продуктивною для України – політолог

Популярності такому форматові додає й певна стагнація східної політики Європейського Союзу, а також стратегічна невизначеність розширення ЄС. На думку багатьох аналітиків, подібний альянс міг би компенсувати брак політичної волі з боку Західної Європи щодо України, Грузії, Молдови, а також більш чіткої та послідовної політики щодо Росії.

Президент Польщі Анджей Дуда

П'ять кроків із вирішення бурштинової кризи

За різними оцінками, хоча й неофіційними, щорічно можемо експортувати 50-60 тон. А експортуємо лише дві тони, якщо вірити Держстату. Це десята частина загального світового обігу. В грошах за найскромнішими підрахунками – 2–2,5 млрд. гривень прибутку в бюджет щороку. Ці гроші мали б вирішити багато проблемних питань українців.

Росіяни пройшли точку неповернення, після якої повстання проти системи стало неможливим – політолог

Немає протиставлення пропаганді – сформованою системою цінностей, таких як: почуття справедливості, людське милосердя, доброта і тощо. Якщо система цінностей не сформована або є викривленою – пропаганді немає, що протиставити, і людина потрапляє під її вплив.

Коли «спасіння» дебілам доручають

Чергова карикатура художника Миколи Гавриловського

В Азарова виходить хіба скиглити. Й лиш де-не-де, крізь марудні патьоки змаразмілої свідомості, виблисне коштовна дещиця гіркої правди: «Пам'ятаю, про мене знімали мультфільм, де я ідіотом був. Тобто справами України керував дебіл». Так і є, Миколо Яновичу, ніде правди діти – дебіл керував. На щастя, більше ніколи не керуватимете.

У Росії бульдозером знищили 10 тон санкційного сиру. Перші ФОТО

У мережі оприлюднені перші світлини знищення санкційних продуктів. У Білгородській області РФ розкачали бульдозером і закопали 10 тон сиру.

Як відрізнити популіста

Популіст діє саме в такий спосіб, бо йому простіше досягти ефекту й витиснути іміджевий максимум із ситуації. Реабілітаційні центри, «зменшення шкоди» і боротьба з наркобонзами - це те, чого ніхто не помітить і не оцінить. Останнє ж навіть може бути небезпечним для життя. ... Шлях від популіста до політика нової формації лежить через речі складніші.

Київський поліціянт вразив грою на вуличному піаніно. ВІДЕО

На Андрієвському узвозі поліціянт приємно вразив гарним виконанням на вуличному піаніно. Він заграв інструментальну версію гіта Apologize популярного американського гурту One Republic.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини