MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 серпня 2015

2280 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 13 серпня

Від Порошенка і парламенту вимагають тимчасово запровадити мораторій на внесення будь-яких змін до Конституції України

Президент і Верховна Рада мають оголосити мораторій на внесення змін до Конституції поки з території України не будуть виведені іноземні війська, розформовані нелегальні іррегулярні збройні формування так званих «ДНР» і «ЛНР», відновлено суверенітет України на всіх її тимчасово окупованих територіях, встановлено контроль держави на всій лінії українсько-російського державного кордону.

Шокін провалив реформу прокуратури – думка

Шокін і Севрук сигналізують нинішнім прокурорам і тим, хто братиме участь у конкурсі, що ці тексти, як і весь конкурс, – нелегітимні, незаконні, й завала судових позовів (ясна річ, виграних) покладе край реформі прокуратури. Себто Шокін і Севрук підготували цілковитий провал реформи, а відповідальність за це завбачливо перекинули на Сакварелідзе.

Сакварелідзе не радить перешкоджати втіленню реформ. Нікому – і Шокін тут не виняток

Америка вже давно перемогла Росію – Казанський

От лиш танків нема й не буде. Танки не потрібні, навіщо їх відправляти, якщо можна знизити ціни на російську сировину до рівня собівартості, а Росія й надалі їх справно віддаватиме. Навіщо грабувати того, хто сам виносить статки зі своєї квартири й ладен поспродувати їх за безцінь? Покіль Росія готується до війни з Америкою, набиваючи себе злобою, Америка вже давно здобула перемогу.

В Італії затримали Маркова. Колаборант у в'язниці чекає на суд

Зичимо Маркову гарного спочинку за італійськими ґратами та якнайшвидшого повернення до України  – також за ґрати

Колишнього нардепа затримали в Сан-Ремо й доправили до буцегарні. ГПУ готує екстрадицію. В Італію сповідник великодержавного російського шовінізму й агресивний поборник «руского міра» приїхав відпочивати на курорті. Марков – член так званого «Комітету спасіння України», який також представляють значні колаборанти Азаров та Олійник.

Тепер комітетникам-невдахам варто «спасати» Україну, сидячи в одній тюрмі. Бажано – українській

«Гузирі». Часом вони повертаються

Шокін не є самостійною постаттю й залежить від свого оточення не менше, ніж воно залежить од нього. «Гузир» – не просто прізвище конкретного чиновника, що прошпетився. Це посада або й кредо прокурора, який очолює реакційне крило всередині ГПУ і забезпечує максимальну резистентність усім добрим починам і реформам у нутрі цього досі цілком совітського за своєю сутністю органу.

Довженко: Ситуація із «Вестями» – гидота. Сенс існування холдингу – підсирати


Люди, які працюють у «Вестях» та супутніх журналі-телебаченні-радіо, знали весь цей час, що сенс існування холдингу – підсирати. Спочатку опозиції і Майдану, потім, після його перемоги, – владі й Україні загалом, тим змінам, які в ній відбуваються чи мали б відбуватися. Може, конкретно вони особисто і їхні тексти не підсирали, а лише допомагали продавати підсирання. ... Ай молодець, піди, знайди ще якийсь спосіб підсирати Україні на догоду ригам в екзилі.

Про що з вами говорить, росіяни?

Нема причин збавляти на росіян емоції. Жодного словечка, жодної надії, жодного почуття. Росія – все. Є, звісно, росіяни, перед якими без остраху розгорнемо душу. Перед тими, хто б'ється з імперією на нашім боці, в наших добровольчих батальйонах. ... Ураз згадаємо, що цей трикольор – не власність путінського режиму, й саме із ним захисники Білого дому колись у далекім 1991 році ставали до борні із гебістсько-партократичним рабством у СРСР.

Умовна тиша східного фронту

Відкриваєш новини і згадуєш Ремарка. На східному фронті без змін. 50, 70, 120 обстрілів за добу, один, троє, п'ятеро загиблих. Артилерія була на місці, атаку відбито, черговий наступ захлинувся, а любителі «ДЛНРів» отримали по зубах біля умовного Кримського або Опитного. І навіть тут, у Краматорську чи Сіверськодонецьку, це для тебе лише суха статистика. Тиша перемир'я в тилу робить свою справу. Тож це просто чергові цифри, які вже звик бачити впродовж року.

Брати Капранови: Заборона 38 російських книжок не буде ефективною

Коли державний орган ухвалює таке, значить за цим є інтереси. Перший – дискредитувати саму ідею інформаційної війни з Росією й обмежень на її книжки. Другий – дискредитувати конкретних персон в уряді, наприклад, віце-прем'єра. Третій – це інтерес російських видавців та імпортерів, які мають 90% українського ринку. Це – саботаж під час інформаційної та збройної війни. Це – корупція в інтересах російських видавців.

Люди, які вміють працювати з інформацією, дуже корисні для української армії і роблять її ліпшою

Ті, хто слав йому повістку, теж не знали, що призивали головного редактора фейсбук-сторінки «ЄвроМайдан – EuroMaydan», яка має понад третину мільйона підписників

Тепер Антон Кушнір веде хроніку своїх військових буднів під гештеґами ‪#‎позивнийділовод‬ та ‪#‎армія‬. Я бачу, як уже й інші військові починають писати відвертіше. Зараз це потрібно, щоб реагувати. Колись це стане потрібно, щоб нічого не забувати. Безцінні документальні свідчення, яким – і це, мабуть, головне – я повністю довіряю. Хіба не ‎перемога‬?

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини