MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 вересня 2015

2709 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 23 вересня

Перший день суду у справі Савченко

У міському суді Донецька, що в Ростовській області РФ, розпочався розгляд справи Надії Савченко по суті. Адвокат Надії Савченко Ілля Новіков оприлюднив звіт про перше судове засідання.

Глухий кут у Мінську. Якої позиції маємо дотримуватися

Насправді немає нічого страшного і драматичного в тому, що в мінському процесі немає прогресу. Перед нами не стоїть надзавдання швидко досягти компромісу – ми повинні відстоювати свої інтереси. Я вважаю, що для нас буде прийнятною навіть мінімальна мета: збереження нинішнього перемир'я, але без реінтеграції Донбасу.

Артемівськ став Бахмутом

«Вітаю мешканців Бахмута! Сьогодні сесія міської ради Артемівська ухвалила рішення про перейменування населеного пункту і повернення його історичної назви – Бахмут. Також із міської мапи зникнуть більше 80 назв вулиць, що мають комуністичне походження – депутати проголосували за їх перейменування«.

Чубаров: У жовтні може розпочатися енергетична блокада Криму. ВІДЕО

Припинення постачання електроенергії в Криму може стати наступним етапом блокади Криму. «Ми не виключаємо, що на других етапах акції головним буде припинення постачання електроенергії, але я завжди говорю, що, як на мене, це буде в жовтні місяці», – сказав Рефат Чубаров.

Турчинов: Путін веде Росію до неминучого краху – The American Interest

Процес глибокої економічної ізоляції та соціальної деградації в Росії, що зародився кілька десятиліть тому й суттєво посилився із початком агресії проти України в лютому 2014 року, в найближчому майбутньому призведе до різкого ослаблення й потужної дестабілізації РФ.

Як Порошенко блокує законопроект про реформу держслужби

Те, що Адміністрація Президента вирішили змінити своє ставлення до законопроекту про держслужбу, експертам і громадським активістам стало відомо ще минулого понеділка. Ми просто не знали причини і способу, в який АП заблокує реформу. Отже, на засіданні Нацради з реформ президент не обмовився і не виступив експромтом. Вони готувалися, але чому?

СБУ затримала адміністратора антиукраїнських груп у соцмережах. ВІДЕО

Колишній «беркутівець» став адміністратором кількох груп у соціальних мережах та активно поширював матеріали, направлені на зрив мобілізації та дестабілізацію ситуації в країні. Він відкрито закликав до підтримки злочинних дій терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» та пропагував створення фейкових «республік» в інших областях України.

Опоблоківські провокації імені Кернеса-Добкіна. У програші – Україна й Харків

Бо знову прийдуть до влади ті, хто блокуватиме реформи на місцевому рівні так само, як блокують реформи зараз у Верховній Раді не голосуючи 80% важливих законів. А потім тоті самі наші журналісти, які піарять шоу, знов почнуть плакатись: «Ой, який Харків ватний, самі винні, самі обрали ригів! нам Порошенко не дав альтернативи!» тощо.

Більдт: Найближчим часом ні біженці, ні те, що змушує їх шукати притулку в Європі, нікуди не дінуться

Я б дуже хотів, щоб сирійська криза розв'язалася вже завтра. Але, на жаль, всі ми розуміємо, що цього не станеться так скоро. Боюся, конфлікт в Сирії, хоча його інтенсивність та форма вираження можуть змінюватися час від часу, залишиться нашою проблемою ще довго.

У кропіткій щоденній праці заточується меч оборони Маріуполя. ФОТО

Хлопці постійно і наполегливо вчаться утримувати та організовувати рубежі, відбивати атаки та широкомасштабний наступ ворога, відпрацьовують взаємодію з сусідніми підрозділами, видами та родами військ. А ще – вчаться влучно і точно стріляти зі всіх видів легкої та важкої стрілецької зброї.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини