MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 жовтня 2015

3277 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 22 жовтня

Реінтеграція Донбасу: пересторога

Є лиш один спосіб реінтеграції Донбасу із мінімальними втратами для України. Київ має ізолювати ці нашпиговану бандитами територію, надаючи їй по суті повний суверенітет у межах конфедеративних відносин із Україною.

На думку Олександра Дж. Мотиля, Україні слід зробити хід конем

Голова служби зовнішньої розвідки збудував маєток під Києвом. ВІДЕО

Зараз на ділянці є чотири будинки. Найбільший будинок розміром 634 кв м розташований у центрі двору. Ще одна будівля схожа на закритий басейн. Крім того, на території є футбольне поле, тренажери, дві альтанки та дитячий майданчик.

На Донбасі найманців вербують до «загонів добровольців» для війни у Сирії – розвідка

«Встановлено розгортання мережі вербувальних пунктів на окупованих районах Донецької області для формування «загонів добровольців» для участі у бойових діях на території Сирії», – йдеться у повідомленні. При цьому наголошується, що розвідка виявила мінімум два таких пункти на території Донецька. Крім того, в Харцизьку та Макіївці поширюють агітматеріали, закликаючи вступати до «інтернаціонального батальйону "Хрестоносець"».

У Сирії ідентифіковано російських найманців із таємничої організації. ФОТО

До кінця невідомо, які конкретно завдання виконували ці люди до конфлікту в Сирії, а точніше, до російського втручання. Але з моменту початку бомбардувань перш за все пішли чутки, а потім вже і пряма інформація про російських військових, що беруть участь у конфлікті. Найдивніше, що бачили їх на території курдів, а не на території, підконтрольній Асадові.

Російські окупанти «переконують» колаборантів у приналежності Донбасу Україні. Особливо незгодних ліквідовують

Найчастіше під час «переконувань» удаються до погроз запроторити до буцегарні та влаштувати фізичну розправу. 25 жовтня із РФ до «ЛНР» заплановано прибуття «групи ліквідаторів» ФСБ для зачистки незгодних зі зміною стратегічної лінії.

СБУ затримала снайпера терористів з «ДНР», який обстрілював місію ОБСЄ. ВІДЕО

Справжнє самоврядування проти сталого феодалізму: боротьба не на тижні, а на роки

Разом з іншими я гадав, що реформа з децентралізації передчасна й лише закріпить чинну владу регіональних баронів. Враження багатьох експертів напередодні виборів саме з місць переконують, що не все так однозначно. Десь як і раніше панують адмінресурс і гречка, а десь прокинулися здорові сили й досить успішно чинять опір гнилому істеблішменту.

На Донеччині СБУ викрила схованку з 20 кг тротилу, яку мали використати під час місцевих виборів

Під час оперативно-розшукових заходів у лісосмузі поблизу села Зайцеве співробітники військової контррозвідки СБ України виявили схованку з понад 20 кілограмами тротилу з електродетонаторами. Вибухівку диверсанти планували використати для вчинення терактів.

Кошман: Річниця Майдану – це чудовий привід згадати все

Великі у нас виклики. Величезні. Ми зобов'язані один одному допомагати. Інакше не виживемо. Головне не забувати. Річниця Майдану – це чудовий привід згадати все. Все до найдрібніших подробиць. Й імена загиблих. І заради чого все це було.

Трансформація-декомунізація: Пам'ятник Леніну в Одесі перетворився на Дарта Вейдера. ФОТО

Діяча темної сторони сили створив відомий одеський художник Олександр Мілов. На Дарта Вейдера скульптор перетворив заводський пам'ятник Ленінові, який підлягав демонтажу згідно із декомунізаційним законодавством. Тепер монументові ніщо не загрожує.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини