MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 листопада 2015

2584 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 4 листопада

Врятувати Юру Єнакіївського. Банкова та Шокін грають у піддавки?

Насправді, Іванющенко вже тривалий час намагається домовитися з українською владою про виключення з бази даних Інтерполу (це – задача-мінімум, яка дозволить подорожувати світом) або про закриття кримінального провадження (це – задача-максимум, яка дозволить повернутися в Україну та зняти міжнародні санкції).

«Самопоміч» обговорює перехід фракції в опозицію – Соболєв

Зазначимо, своє обурення діями членів коаліції «Самопоміч» неодноразово висловлювала. Особливо гострі моменти були під час голосування за призначення генпрокурором Віктора Шокіна, за прийняття закону про комісію з обрання антикорупційного прокурора, а також при голосуванні за зміни до Конституції в частині децентралізації. Проте щоразу «Самопоміч» заявляла про те, що залишається в коаліції, незважаючи на незгоду з колегами.

«Україна опустилася до рівня найгірших африканських показників», – Саакашвілі відповів на критику Яценюка

Це удар нижче пояса, особливо від керівника постмайданівського уряду, який прийшов до влади внаслідок протестів проти репресій промосковської влади Януковича. Коли ми з Арсенієм Петровичем разом стояли на Майдані, думаю, навряд чи тоді в нього виникало це питання. У Грузії, так як і за колишньої владі в Києві, керують промосковські клани. Їх перебування при владі тимчасове.

Час Х для парламенту. Голосування за безвізовий режим

Сподіваюся, завтра переможе здоровий глузд і депутати – незалежно від фракцій – виконають своє домашнє завдання і нашу коаліційну угоду, а не виконуватимуть партпрограму. Інакше це буде персональна відповідальність кожного, хто не голосував, не працював над вдосконаленням законів, а тільки тримав , як то кажуть , «дулю в кишені».

У мережі з'явилось нове відео з дня розстрілу Небесної Сотні. ВІДЕО

На кадрах видно, як беркутівці і бійці внутрішніх військ збираються на пагорбі біля Жовтневого. Далі так звані «правоохоронці» з ентузіазмом стріляють і кидають бруківку по учасниках протесту на Майдані з оглядового майданчика на торговельному центрі «Глобус».

Дивний прем'єр: Яценюка багато чого влаштовує, а от Квіт – чомусь ні

Коли Яценюк в числі перших кандидатів на відставку згадує ім'я Квіта, мені стає ніяково і соромно за цей уряд і за цього дивного прем'єра. Тому що одіозний Кириленко, який абсолютно нічого не реформував і не збирається, в нього не викликає сумнівів. От Квіт, бачте, його не влаштовує, а Кириленко чомусь влаштовує. І Мартиненко його влаштовує.

Як у Європі сприймають російсько-українську війну

Хороші новини так чи інакше зміксувались з поганими новинами для України. Громадяни ЄС в своїй більшості вказали на те, що на Донбасі відбувається «збройний конфлікт, інспірований Росією». Таких – 60%. А в україноскептичних Нідерландах – навіть 65% (що помітно дисонує на фоні тієї ж Франції з її 46%). Це хороша новина.

Нелегальні копальні на Луганщині продовжують працювати, змінилися лише куратори й «дах» – Снєгирьов

Вугільний майданчик діяв ще за часів, коли Луганщина була мирною і підконтрольною Україні. Як свідчать факти, війна жодним чином не вплинула на його діяльність.Помінялися лише куратори і назви силових міністерств під прикриттям яких ведеться незаконний видобуток і транспортування вугілля

Янукович теж, мабуть, думав, що «десяток снайперів змінить Україну» – Зоря

Революція гідності перемогла саме тому, що вона була революцією ГІДНОСТІ, а не снайперів. Ті, хто мав снайперів, її якраз програли. Тож перш, ніж кликати снайперів для «боротьби з ворогами», згадайте – чи допомогли вони Януковичеві? Він теж, мабуть, думав, що «десяток снайперів змінить Україну» – на його користь... Україна змінилася, але не так, як він хотів.

Ганницький: Публіка, схоже, вже не вірить ні Шокіну, ні в Шокіна

Мандат довіри змінився мовчазною демонстрацією майже відвертого презирства, і, треба визнати, що для країни це погано. Тому що Україна все ще живе спогадами про революції, і українці все ще прагнуть справедливості. Але в те, що справедливість здійсненна, можна повірити, лише довіряючи тому, хто відправляє цю справедливість. Якщо довіри немає, а перші особи системи правосуддя сприймаються суспільством як клоуни, то це - глухий кут державного устрою.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини