MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 листопада 2015

3648 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 3 листопада

У Києві розпочалося судове слухання проти російських спецназівців ГРУ Александрова та Єрофеєва

У Голосіівському суді столиці розпочалося судове слухання проти спецназівців Головного розвідувального управління Міноборони Російської Федерації Александрова та Єрофеєва, від яких (не визнаючи своїми військовими) відхрестилася власна батьківщина.

Трагедія у Сватові: диверсія бойовиків чи цинізм можновладців?

На користь цієї версії говорить той факт, що свого часу невідомими був підірваний міст поблизу Троїцького. Поблизу об'єкту був розташований блокпост Збройних сил України, але вибух того мосту хотіли списати на незрозумілу ворожу диверсійну групу. Дивним чином вибух мосту співпав з виділенням міжнародними інституціями грошей на відновлення шляхопроводів.

Удар у відповідь: версія про катастрофу російського А321 внаслідок теракту стає все ймовірнішою

Правда полягає в тому, що нічого було лізти в Сирію. Краще б використовували ці роки, щоб якомога краще підготуватися до прямого зіткнення з ІДІЛ на території Середньої Азії. Однак Володимир Володимирович переоцінив свої можливості, і прискорив ці події, змусивши розплачуватися за свої авантюри населення Росії.

Україна увійшла в трійку експортерів зерна у світі. ІНФОГРАФІКА

Перше місце в трійці лідерів зайняли США, експорт яких у зазначений період склав 84,5 млн тонн зерна, на другій позиції – країни Європейського Союзу, що експортували 42 млн тонн.

Чому загал стібеться із замаху на Шокіна

Тут є привід подумати про загальну безпеку кабінету генпрокурора, якщо воно так чудово прострілюється з кількох будинків поблизу, а не розказувати про це через десять годин після замаху на всю країну. Є тут про що подумати і президентові. Бо коли по генпрокуророві стріляють у такий спосіб, і, можливо, це самодіяльний месник, то варто задуматися, чи не пора з цим прокурором розпрощатися. Щоб не провокувати.

Рік після Майдану українці розраховувалися з Клюєвим за неадекватним тарифом

Під час розбудови цей «бізнес» потужно тягнув з бюджету та державних банків, потім переключився на кишені споживачів. Висмоктування відбувалося за рахунок аномально високого «зеленого тарифу» для сонячної генерації, тобто спеціальної доплати за рахунок підвищення тарифу на електроенергію для кожного кінцевого споживача.

На Луганщині за «референдум "ЛНР"» будуть судити голову райради

Відомо, що голова Кремінської райради Юлія Назаренко була, за повідомленнями місцевих ЗМІ, в травні нинішнього року знята з посади попереднім уже складом райради.

Хто «крутіший» борець із корупцією: президент чи прем'єр?

Змагання між президентом і прем'єром може стати стимулом для швидкого розвитку країни. Але тільки в тому випадку, коли воно націлене на реальне оновлення країни та очищення системи, а не на нові політичні трофеї.

Підступи довкола лібералізації візового режиму з ЄС

Якщо уряд і парламентська більшість справді вболівають за безвізовий режим, ми маємо одночасно з проектом №3224 розглядати в сесійній залі проект №1632, і саме проект №1632 взяти за основу. І до другого читання доповнити його всіма нормами, які передбачає план з візової лібералізації, але не виходячи за межі цього плану.

Картину «Запорожці пишуть листа турецькому султанові» прибрали із Третяківки

На сайті Третяківської галереї «Запорожці» вказані в тридцятій залі – можете самотужки перевірити. Усі картини, крім цієї, на місці. «Запорожців» натомість немає! Ні в тридцятій, ніде нема! Спеціально обійшли всю галерею двічі. Немає! Прибрали до сховища.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини