MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 листопада 2015

3217 3

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 16 листопада

Результати другого туру місцевих виборів в Україні

Згідно з даними, Віталій Кличко переміг у столиці України, чинний мер Львова Андрій Садовий обігнав свободівця Руслана Кошулинського, Борис Філатов без зайвих проблем переміг представника "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула. Є й інші несподіванки. Наприклад, кандидат у мери Миколаєва від "Опозиційного блоку" Ігор Дятлов визнав поразку на виборах до офіційного оголошення результатів. Він програв висуванцю від партії "Самопоміч" Олександру Сенкевичу.

Росія погодилася реструктуризувати борг України

Путін сподівається, що питання про реструктуризацію українського боргу буде вирішено до кінця року. Він обговорив питання гарантій виплати боргу Києва з Обамою і Лагард.

У Миколаєві Сенкевич переміг представника "Опоблоку". Миколаївці радіють як діти. ВІДЕО

Олександр Сенкевич – миколаївська "Попелюшка"). В останній момент вскочив у фінал, випередивши в першому турі представника "Нашого краю" всього на 400 голосів. А в другому турі переміг "Опозиційний блок".

Парламентський мордобій: філософська субстанція чи поліційна рутина?

Минуло красне літо, минає й прожовкла осінь. Минули й усі розумні строки для розгляду доробленого законопроекту. І ось просте запитання до непростих людей: В. Гройсмана і Р. Князевича (голова комітету з питань правової політики та правосуддя) чого ж цього досі не зроблено? Якщо "після 25 серпня" вони розуміють у сенсі "після дощика в четвер", то саме час для розгляду: задощило.

Захисник Надії Савченко оприлюднив 40 томів справи проти неї

"Отже, на моєму сайті справа Надії Савченко! Скачуйте всі 40 томів. Прохання до читачів максимально поширити!" – повідомив Фейгін. Усі матеріали цієї сфабрикованої справи можна прочитати тут.

Україна і реформи – ризикувати потрібно

Всі великі результати було досягнуто ціною великих ризиків. Уникнення ризиків апріорі позбавляє шансу на видатний результат. Не все, що містить великі ризики, є реформою для України, але все, що їх не містить, точно не є реформою.

Перемога Сенкевича і драма Вілкул-Філатов: перші підсумки виборів

Важливе досягнення цих виборів полягає в тому, що вони конкуренти. В одних містах ми знали явних фаворитів (Київ, Львів), в інших – зберігалася велика інтрига. Іноді кандидати, які за результатами першого туру посіли друге місце, до другого – вийшли на перше. Причина все та ж – об'єднання голосів прихильників інших кандидатів. І в цьому сутність другого туру. Ще одна тенденція – втрата монополії Опоблоку у східних і південних областях країни, хоча раніше "Партія регіонів" фактично безроздільно панувала тут.

У Сирії французькі винищувачі скинули десятки бомб на "Ісламську державу"

Французькі винищувачі піднялися у повітря одночасно з Йорданії та Об‘єднаних Арабських Еміратів. Основна ціль – місто Ракка, що є одним з головних опорних пунктів ісламістів. Операція була скоординована з американськими військовими.

Україна залатала контрабандну дірку на кордоні зі Придністров'ям

На початку листопада у зв'язку із загрозливою ситуацією на кордоні з ПНР вже були відкриті два нових прикордонних відділи у напрямку населених пунктів Загніткове і Слов'яносербка. Під їхньою охороною перебувають кілька десятків кілометрів державного кордону.

Негода у Києві "декомунізувала" пам'ятник Боженку. ФОТО

Цими вихідними негода у Києві "декомунізувала" пам'ятник Василеві Боженку, що на розі вул. Казимира Малевича та Ковпака, – більшовицькому польовому командирові, активному учасникові боїв проти УНР. Ота (символічно) червона купка – усе, що від нього лишилося.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини