MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 грудня 2015

2927 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 1 грудня

1 та 2 грудня 2013-го. Два дні життя столиці. ВІДЕО

Блогер і журналіст Олексій Ярославцев поділився на своїй сторінці відеохронікою дворічної давності – 1 і 2 грудня 2013 року. Тоді після жорстого побиття 30 листопада студентів на віче вийшли сотні тисяч людей. Потім були сутички на Банковій, звірства "Беркуту" й інші події. Все на відео.

П'ять вимог до керманичів. Відкрите звернення від громадськості

Ви думаєте, що час ще є. Мусимо вас засмутити: люди на межі. Запит суспільства, проголошений під час Революції гідності, нікуди не зник. Сьогодні ці вимоги об'єднують абсолютну більшість українців. І кожен день вашого зволікання вбиває шанси на повернення довіри людей. У вас все ще є вибір, ким увійти в історію: реальними реформаторами, які пожертвували особистими інтересами заради майбутнього країни, або тими, хто привів країну до розвалу через корупцію та неефективне управління.

Мінфін опублікував проект Податкового кодексу

Документ передбачає уніфікацію ставок податку на доходи фізичних осіб, єдиного соціального внеску, ПДВ і податку на прибуток на рівні 20%.

Повернення кіборга Андрія "Рахмана" Гречанова. Як складно добиватися звільнення наших хлопців

Після повернення із Парижа президент зустрівся зі звільненим кіборгом Андрієм Гречановим. Порошенко піднімав питання пана Андрія на зустрічі в нормандського форматі ще в жовтні, доклав максимум зусиль для його звільнення. Операцію зі звільненню Андрія російські окупанти й колаборанти блокували і зривали, переносили і відтерміновували – 18 разів!

Кожен українець може стати програмістом. Стартував легендарний онлайн-курс CS50

Громадський проект масових відкритих онлайн-курсів Prometheus оголосив про набір на безкоштовний онлайн-курс "Основи програмування" CS50. Цей курс Гарвардського університету перекладено на українську мову, його вважають найкращим із основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50.

СБУ: Результати перевірок газети й радіо "Вести" належать до інформації з обмеженим доступом

Крім посилання на обмежений характер запитуваної інформації, СБУ у своїй відповіді також повідомляє, що за матеріалами Державної фіскальної служби України розпочато кримінальне провадження.

Переломний день 1 грудня 2013-го: перші загони Самооборони, перші барикади. ФОТО, ВІДЕО

Зранку 1 грудня від Михайлівського собору ми рушили до пам'ятника Шевченкові, й головне питання, яке стояло перед нами після безсонної ночі, – скільки приїхало людей? Коли ми підійшли до площі перед університетом, мені здалося, що тут вся Україна – море і море людей. Величезною колоною ми вертались на Майдан. Це була символічна і важлива дія.

1 грудня 2013 року. Майдан. Будівництво перших барикад. Світлина Андрія Парубія

Генпрокуратура завершила розслідування у справі колишніх правоохоронців, які роздавали зброю для розстрілу Майдану

Під час досудового розслідування встановлено, що 20 лютого 2014 року працівники міліції, перевищуючи службові повноваження, діяли на виконання злочинного наказу колишнього керівництва МВС, забезпечили та взяли безпосередню участь в незаконній видачі зі складу відомства "тітушкам" понад 600 одиниць автоматичної вогнепальної зброї та більше 160 тисяч набоїв до неї для подальшого застосування проти учасників мирних протестних акцій.

Суд залишив Корбана під домашнім арештом

Суддя наголосив, що це рішення не підлягає оскарженню. Обвинувачення просило суд застосувати щодо Корбана запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без внесення застави.

Любов Василівна Байден їде: саме час для акробатів трюки показувати

Байден їде на розбір польотів. Мені він нагадує нашу вчительку української мови й літератури Любов Василівну. Вона завдавала нам такого жаху, що сама лише її поява на видноколі призводила до настання цілковитої тиші, щоби було чутно, як мухи б'ються об скло. Ось і тут мухи б'ються об скло в очікуванні стимуляції всіх ерогенних зон дідусем Байденом.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини