MENU

Ізраїльські жінки-військовослужбовці влаштували оголену фотосесію

1224 0

Ізраїльські військовослужбовці жіночої статі було притягнуто до дисциплінарної відповідальності за "негідну поведінку".

Дівчата влаштували фотосесію у стилі ню на території військової частини.

Деякий час тому на службу в ізраїльській армії була покликана група дівчат. Однак замість того, щоб знайомитися з іншими новобранцями і зубрити статут, панянки віддалися куди більш приємним завданням - почали фотографувати один одного.

Після того, як новоспечені солдати відобразили себе у всіх ракурсах, їм, мабуть, захотілося дещо урізноманітнити знімки. З цією метою дівчата залишили на собі мінімальну кількість речей і продовжили свої забави.

Однак позуванням в казармі фотосесія не закінчилася: новобранці перебралися у двір військової частини, де взялися демонструвати фотокамері сідниці і інші частини тіла. Військовослужбовці настільки повірили у свою безкарність, що вирішили розмістити відверті знімки на сторінках соціальної мережі Facebook, щоб показати знайомим, як весело вони проводять час.

На жаль для панянок, їх фотографії привернули увагу не тільки віртуальних друзів, а й журналістів ізраїльського новинного сайту Walla, які не забули винести скандальні знімки на суд громадськості. Кореспонденти згадали, що зйомка у стилі ню проходила на території військової бази, розташованої на півдні Ізраїлю.

Незабаром тим, як проводять вільний час військовослужбовці, зацікавилися і військові чиновники. Провівши службове розслідування, вони з'ясували особи "моделей", але приховали їх від ЗМІ.

"Молоді жінки, які прибули для проходження військової служби, повели себе негідно і неналежно військовослужбовцям, за що були притягнуті до дисциплінарної відповідальності. На всіх базах будуть прочитані лекції, щоб уникнути повторення подібних інцидентів ", - йдеться в офіційній заяві військових чиновників.

Українська Асоціація Власників Зброї

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини