MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 серпня 2018

624 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 серпня

Іловайськ. Чотири роки безкарності

Минуло чотири роки після Іловайської трагедії, але жоден високопосадовець досі не відповів за неї. А сп’яніла від безкарності влада намагається взагалі стерти ці події з народної пам’яті, – пише Микола Колесник спеціально для УП. У кримінальній справі щодо Іловайського котла, здається, поставлено крапку. Це більше не цікавить нашу владу. На порядку денному – "євробляхи", православна церква, президентські вибори... Але ми примусимо відповідати тих, хто винен у цій трагедії.

Україна зайняла третє місце на ЧЄ з легкої атлетики серед паралімпийців

У неділю, 26 серпня, завершився чемпіонат Європи з легкої атлетики серед паралімпійців. Збірна України виграла 49 медалей, з яких 19 золотих, 22 срібних і 8 бронзових.

Найбільшу кількість медалей принесли Лейля Аджаметова (2 золота та 1 сріблоо), Владислав Загребельний (2 золота та 1 срібло), Оксана Ботурчук (2 золота), Анастасія Москаленко (2 золота) та Ігор Цвєтов (2 золота).

Bloomberg: Все про санкції США проти путінської Росії

У той час, коли президент США Дональд Трамп має на меті поліпшення відносин з Росією, його уряд продовжує висувати санкції проти російських влади та бізнесу. З 2014 року США наклали заборони на поїздки, заморозили активи і обмежили доступ до фінансування і можливості торгувати сотням російських громадян і компаній, в рамках міжнародних зусиль по залученню до відповідальності путінського уряду за порушення суверенітету інших держав і хакерські атаки. 

Політики обирають "лінію розмежування" на Донбасі між Північною Кореєю і Грузією – політолог

Війна на Донбасі "напівзаморожена" так званими Мінськими домовленостями. Обстріли не припиняються, але і фронт особливо не рухається вже майже 4 роки. Це призвело до появи нового фактору українського життя – "лінії розмежування" між окупованими районами Донбасу та іншими територіями України.

Зрозуміло, що поява "кордону" там, де його раніше ніколи не було, створила місцевим мешканцям масу незручностей у зв'язку з перетином цього "бар'єру".

Кремль спрямує свої зусилля на отримання контролю над парламентом України – політтехнолог

За словами політтехнолога, наступні вибори можуть стати суто протестним голосуванням: "Це – ідеальні умови для популістів та реваншу опозиційних та проросійських сил. Ситуація значно ускладнюється тим, що наступні президентські та парламентські вибори стануть останнім шансом для Кремля повернути Україну в мирний спосіб до своєї орбіти. Відтак на наступних виборах будуть задіяні нечувані до того людські, фінансові та інформаційні ресурси і весь арсенал технологій та пропагандистських засобів".

Медведчук афішує свої проросійські погляди для того, щоб когось спровокувати, комусь допомогти у президентській кампанії – Портников

Останнє телевізійне інтерв'ю Віктора Медведчука знову створило впевненість, що його висловлювання – це така технологія. Що Медведчук афішує свої проросійські погляди для того, щоб когось спровокувати, комусь допомогти у президентській кампанії, кого-то відвернути від реальних проблем ... Ну не може ж він так думати насправді!

І в цьому сприйнятті світогляду Медведчука (або Новинського, або Путіна, або Медведєва, або Януковича, або Азарова) – наша найбільша помилка. Ми впевнені, що Медведчук – це технологія, а він вважає, що технологія – це ми.

Эту историю про Маккейна вряд ли расскажут по телевизору

Она не про политику, а про жизнь, как она есть. Сенатор Маккейн в хорошем смысле, без пошлости был известным поклонником женщин. Любил оказывать знаки внимания и никогда этого не стеснялся. Эту историю я когда-то вычитал в его биографии, сейчас немного дополнил деталями и, пока лента заваливает вас политическими текстами, решил придать трауру немного жизни.

CNN: США возродили второй флот, действовавший во времена холодной войны, чтобы сдержать Россию

В пятницу в США официально вновь сформирован Второй флот ВМС США времен холодной войны. Это событие произошло на фоне вновь возникшей обеспокоенности по поводу существующей угрозы со стороны России.

"Второй флот США имеет легендарную историю, и мы будем чтить это наследие", – заявив в пятницу во время церемонии в Норфолке, штат Виргиния, посвященной возрождению флота, вице-адмирал Эндрю Льюис, принявший командование флотом.

8 украинских комедий, которые выйдут в 2018 году. ВИДЕО

До конца 2018 года украинский прокат будет чуть ли не каждую неделю радовать или огорчать зрителей новой отечественной премьерой. И после прошлогодних прокатных успехов украинского жанрового кино стало понятно, что аудитория охотно готова отдавать гривны за кино родного производства. Вот только не за каждое — драмы и артхаус остаются где-то в своей узкой нише, а покорить украинские массы можно комедией. Сегодня расскажем о том, что украинские кинематографисты готовят в этом популярном и востребованном жанре.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини