MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 серпня 2018

1233 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 28 серпня

Україна готова розірвати Договір про дружбу з Росією – Порошенко

Петро Порошенко доручив Міністерству закордонних справ підготувати необхідний пакет документів для розірвання Договору про дружбу, співробітництво та партнерство з Росією. "Нарешті ми підійшли достатньо підготовленими і юридично захищеними до припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та РФ, який з вини Москви вже давно став анахронізмом. Уже найближчим часом очікую від МЗС України необхідний пакет документів", – заявив Порошенко.

Україна і Грузія готуються затвердити поїздки за внутрішніми паспортами

Українська сторона вже затвердила і передала грузинським колегам документи для укладення угоди між Україною та Грузією про поїздки за внутрішніми біометричними паспортами (ID-картками). Обидві сторони вже працюють над підготовкою всього необхідного для підписання документів. Угоду планують підписати під час перебування делегацій в Нью-Йорку на Генеральній Асамблеї ООН. 

"Скасування виборів в ОРДЛО – це гра московських кураторів" – Снєгирьов

20 серпня російські ЗМІ повідомили про скасування виборів на окупованих територіях Донбасу.

Утім, скасування так званих виборів у ОРДЛО – не забаганка окупаційної влади. Це гра російських кураторів. Росія хоче показати, що вона начебто дотримується мінських угод. Мовляв, тепер і Україна повинна також виконувати ці домовленості.

 Держава імітує боротьбу з корупцією на митниці – Бутусов

Підприємці все чесно декларують, митна вартість точно відповідає деклараціям! Ось як виглядає боротьба з контрабандою в офіційних цифрах статистики: З 2016-го року СБУ провела 14537 митних оглядів, за результатами складено 81 протокол про порушення митних правил, зареєстровано 2 (дві) кримінальні справи, нараховано 180 тисяч гривень штрафу. За 5 місяців 2017 року правоохоронні органи провели 5214 митних оглядів. Оформлено 47 протоколів про порушення митних правил, зареєстровано 2 (два) кримінальних виробництва, до бюджету сплачено штрафів на 2843 гривні.

Павловський: Широко розпіарена "реформа Гройсмана-Реви" – обман людей, загорнутий у красивий фантик "Рошену"

Результатом революції гідності, на жаль, не стало гідне життя українців.Безробітна молодь емігрує закордон, літні люди ледь виживають на мізерні пенсії, інваліди не отримують належної допомоги. В когорті незахищених чорнобильці, афганці і навіть ветерани АТО. Задоволені лише представники влади з їх шаленими зарплатами і преміями, прибутковим бізнесом і відпустками на Мальдівах. Про це народний депутат попередніх скликань, секретар парламентського комітету з питань соціальної політики, член політради партії "Батьківщина" Андрій Павловськийрозповів в ексклюзивному інтерв’ю

У Харкові суд відпустив "мажора" Енгібаряна, який на "зебрі" задавив підлітка. ВІДЕО

Це 19-й річний юнак з Харкова Тігран Енгібарян. Взимку Тігран на своїй Toyota Camry збив насмерть на пішохідному переході 17-річного харків'янина Володимира Віношкіна. І зник з місця ДТП.Тіграну загрожувало вісім років тюрми. Прокурори просили п'ять...

У центрі Києва невідомі захопили офіс, було чути вибухи. ВІДЕО

Кілька десятків людей у шоломах та зі спецзасобами захопили офіс адвокатської компанії.На очах у наляканих перехожих невідомі вирізали двері болгаркою, застосовували сльозогінний газ, а пізніше у приміщенні було навіть чутно вибухи.

Скандал у Житомирі: радикали розмалювали фасад кав'ярні через питання "Чий Крим?!". ФОТО

У Житомирі члени націоналістичної організації "С14" розмалювали фасад кав’ярні місцевої мережі "Sharikava". Як повідомляється у Facebook житомирскього осередку організації, це було зроблено, оскільки власники закладу начебто не стали надавати пояснень з приводу карти України без Криму на їхньому сайті.

Квіти у школу нести? А гроші? А пропустити молитву можна? Нагальні питання перед 1 вересня

Новий навчальний рік особливий бодай тим, що відходить у забуття таке поняття як "шкільна лінійка". Цього року кожна школа самостійно вирішує, в якому форматі святкувати День знань, і коли. А батьки тим часом проводять останній тиждень перед початком навчального року, атакуючи магазини канцтоварів та освітянські сторінки у соцмережах, намагаючись правильно підготувати дітей і нічого не пропустити.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини