MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 вересня 2018

1875 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 вересня

Дати відсіч російській агресії: що має робити Велика Британія

Британці ніяк не засвоять важливого уроку: ворожі пропагандисти й наші власні скептики хапаються за будь-яку невідповідність чи ухильність у словах можновладців. Критику миттєво підхоплюють соціальні мережі, а часто й легковірні, охочі до сенсацій телерадіомовні мережі. Краще б ми запобігали поширенню дезінформації, ніж запізно їй протидіяли. Тактика на інформаційному полі бою – лише одне із завдань, за яке треба серйозно взятися, розробляючи стратегію для реагування на дії ворожої держави (наразі Росії, але згодом це може бути Китай), що межують із відкритою війною.

"Дріб'язковий хробак": вичерпна характеристика Медведчука як адвоката й особистості

В інтерв'ю купа цікавих моментів, які вичерпно характеризують Медведчука і як адвоката, і як особистість – не пропустіть, є навіть смішні моменти. Державний адвокат вимагає гроші в батьків засудженого, якого він абсолютно не захищав. Більше того, всіма способами посприяв якнайшвидшому засудженню та збільшенню строку ув'язнення. Дріб'язковий хробак, мало того, що доплюсував Кунцевичу строк відсидки, так ще і спробував намахати його старих на 300 рублів. Тут хоч запускай якийсь флешмоб типу "Медведчук, де твої 300 рублів?".

Українцям успішно навіюють хворобливе бачення реальності – психолог

За словами психологині, саме через цю агресивну пропаганду суспільство впадає у стани масових психічних явищ. "Неможливо розпочати будь-яку дискусію з будь-якої теми. Якщо сьогодні спробувати поговорити  про майбутнє країни з людьми на вулиці, то можна почути дуже агресивні точки зору стосовно влади та депутатів. Людина не хоче думати, що вони є лише частиною суспільного дискурсу. Неможливо вивести людину в логічні стани мислення, вона просто агресує", – пояснила Волошина.

"Донбас" і "Корець" в Маріуполі. Кораблі ВМС ЗС України прибули до пункту призначення

Поблизу рейду Маріуполя в районі якірної стоянки була спроба провокації з боку російського прикордонного катеру типу "Мангуст", який нещодавно вже створював подібні дії, небезпечно маневруючи поряд з українським катером Морської охорони. Прикордонний катер РФ на великій швидкості намагався зблизитись з нашими кораблями, але рішучими активними діями екіпажів малих броньованих артилерійських катерів "Лубни" та "Кременчук" він був зупинений та недопущений до місця стоянки пошуково-рятувального судна "Донбас" та морського буксиру "Корець".

Сім морських уроків для України

Континентальний підхід до розв’язання проблематики морської безпеки ніколи не був і не є ефективним. Безумовно, протидесантна оборона морського узбережжя є важливою, але не винятковою в контексті забезпечення безпеки держави з морського напрямку. Сухопутне угруповання ніяк не впливатиме на панування на морі – це прерогатива військово-морських активів, саме вони через присутність у певних акваторіях спочатку завойовують перевагу, а потім досягають панування на морі загалом.

Магера: Наразі діяльність ЦВК паралізована через Верховну Раду

Оскільки найближче пленарне засідання Верховної Ради України (згідно з календарним планом 9 сесії) заплановане лише на 2 жовтня, то цілком очевидно, що до цього часу в ЦВК існує лише двоє повноважних членів і взагалі відсутнє керівництво. Фактично на сьогодні діяльність конституційного державного органу виявилася паралізованою через відсутність чіткого системного бачення з боку парламенту місця й ролі Центральної виборчої комісії. У Голови ВР України є достатні законодавчі повноваження для скликання позачергового пленарного засідання парламенту.

До Дня захисника України покажуть військову еліту Української революції. ФОТО

На фестивалі "Історія.UA" відбудеться презентація серії плакатів "Військова еліта Української революції", приурочена до Дня захисника України, який відзначаємо 14 жовтня. Голова УІНП Володимир В'ятрович продемонстрував, який вигляд матимуть плакати. Серед них – зображення полковника копусу Січових стрільців Армії УНР і першого очільника ОУН Євгена Коновальця, полковника Армії УНР і командира її Кримської групи Петра Болбочана, літуна Української Галицької армії, сина Івана Франка Петра Франка та лікарки Шостої січової стрілецької дивізії Армії УНР Христини Сушко.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини