MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 вересня 2018

1045 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 вересня

Іще один типовий "шахтар": "солсберецький" убивця-невдаха отримав героя Росії за участь у російсько-українській війні

Нині ще тільки належить усвідомити, що розслідування замаху на Скрипаля стало одним із найпринизливіших провалів в історії російських спецслужб – британська розвідка виявила цілу групу секретних агентів ГРУ ЗС РФ за російською паспортною базою даних! Можна тільки привітати британські спецслужби з історичним успіхом. А рівень організації та розвитку нашого противника РФ не перестає вражати. І ці люди погрожують усьому світові ...

Дональд Цап: Трамп підриває мир, розколює ЄС і розвалює НАТО?

Трамп розвалює НАТО, і я вже почув від деяких коментаторів (сам на таке не натрапляв), що країни ЄС обговорюють створення власної ядерної зброї для свого захисту. Себто Трамп, який вимагає від НАТО, щоб країни-члени витрачали на оборону домовлені 2% від ВВП, таким чином його розвалює. А інші країни, які тривалий час не виконували своїх зобов'язань, мало того, довели свої армії до нікчемного стану, значить, НАТО не розвалюють. До речі, та ж "Нью-Йорк Таймс" писала, що Трамп від НАТО домігся значно більше в плані оборони, ніж Обама.

"План Б" для ОРДЛО: РФ де-факто втілює своє бачення Мінських угод

Втім, Україна теж не сидить склавши руки й на тлі російської активності не має безпорадний вигляд. Уже згадувалася ідея щодо перенесення центру прийняття рішень із Ради Безпеки до Генасамблеї ООН. Але поки цього не сталося, українська влада погодила із західними партнерами – Німеччиною, Францією та США – свій, альтернативний російському проект резолюції щодо Донбасу, й невдовзі його буде вносено на розгляд Радбезу ООН. Деталі документу досі невідомі, але дещо про нього розповів днями міністр закордонних справ Павло Клімкін.

Парадоксальна перешкода на шляху України до НАТО

Поки Росія окупує нашу територію, ми можемо розраховувати на підтримку ідеї євроатлантичної інтеграції хоча б половиною населення, але не можемо розраховувати на вступ до НАТО. Якщо Росія піде, наші шанси на вступ відразу ж зростуть – але кількість його прихильників зменшиться. Думати на перспективу українське суспільство так і не навчилося. Непросто буде розраховувати й на розуміння всіх країн-союзників. Все ж за попередніх хвиль розширення Росія ще не мала такого впливу в Європі; вона робитиме все можливе, щоб загальмувати українську євроатлантичну інтеграцію за допомогою своїх "симпатиків"

Увага, фейки: ніяких штрафів не буде?

Сьогодні ніякі штрафи, на жаль, не зростають. Ніяких штрафів по 20 000 чи 40 000 поки не буде, їх ще не проголосували, а тому це все лише в проекті. І за ремінь штраф досі 51 гривня, поки в другому читанні не проголосують. А далі багато букв про реальні зміни. 27 вересня набувають чинності зміни в законодавстві щодо ПДР, а саме – сфери паркування. Вчора бачив деякі несерйозні ресурси, які часто видають сенсаційні фейки в погоні за лайками і переглядами, але під вечір дуже поважні ЗМІ, які мають багатомільйонні аудиторії теж закопірайтили інформацію, яка не відповідає дійсності.

Чому колаборант Аксьонов подав до українського суду на Порошенка

Як на мене, Україна може цим пишатися. Зрадник, безпосередньо причетний до впровадження в Криму "правосуддя", яке дасть фору навіть російському "басманному правосуддю", звертається до українського суду! Тому що – як би не ставилися до свого правосуддя самі українці – це правосуддя демократичної країни. Країни, в якій ніхто не боїться судитися з президентом або будь-яким іншим чиновником. Це суд, який при ухваленні рішення переважно керується нормами закону, а не вказівками.

Обов'язково заплануйте прогулянку – синоптик

Завтра обов'язково заплануйте прогулянку хоча б в обідню перерву. Бо п'ятниця прийде в Україну із чудовим потеплінням до +17+22 градусів та сонцем. Навіть вночі втечуть оці перші заморозки і буде хоча й свіжувато, але без нулів, +5+12 градусів. Антициклон! У Києві завтра сухо та тепло. У столиці вдень повітря нагріється до +20 градусів! Субота знову прийде із похолоданням та дощем, але все одно у нас є завтрашній день – гуляйте і підставляйте носа ніжному вересневому сонцю.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини