MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 травня 2019

715 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 16 травня

​Інавгурація Зеленського відбудеться 20 травня

У ВР було зареєстровано 7 проектів постанов про дату проведення інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. Трьома проектами пропонується провести інавгурацію 19 травня. Іншими – 17 травня, 20 травня, 26 травня, 28 травня.

Игорь Коломойский вернулся в Украину

Журналист программы "Схемы" Михаил Ткач в своем Telegram-канале опубликовал информацию о том, что в 2:30 ночи 16 мая в аэропорт Днепра прилетел самолет группы "Приват" с ботовым номером UR-PRT.

В комментарии theБабелю Коломойский подтвердил, что вернулся в Украину. На уточняющий вопрос, чем займется в первую очередь, бизнесмен ответил, что не знает.

Дроздов: Вакарчук – це "мір-труд-дружба", тільки по-українськи

І ось ми на порозі появи Вакарчука як політичного гравця. Мушу сказати, я радо вітаю будь-яку антисистемну людину, яка розхитуватиме устої дискредитованої політики. Також я щиро вітаю появу фігури, яка може навпіл перекусити електорат Порошенка. Про це я вже писав, що проукраїнські сили повинні зробити все можливе, аби лідером опозиції не став одноосібний корупціонер із задатками узурпатора. Тож я саме в Вакарчукові бачу ту людину, яка може електорально завалити Порошенка, і це тішить. 

207 "зелених" у Верховній Раді

Усі вже знають, що інавгурацію Зеленського призначили на 20 травня.

За головною новиною не звертають увагу на голосування депутатів за інавгурацію 19 травня. Так, це голосування було провальним. Але воно показове.

Для чого потрібен мовний закон: як протягом останніх 4-ох століть намагались знищити українську мову

1627 – наказ царя Михайла з подання Московського патріарха спалити в державі всі примірники надрукованого в Україні «Учительного Євангелія» Кирила Ставровецького.

1690 – засудження й анафема Собору РПЦ на «Кіевскія Новыя Книги» П. Могили, К. Ставровецького, С. Полоцького, Л.Барановича, А. Радивиловського та інших.

Рада відтермінувала введення штрафів для власників "євроблях"

Доповідаючи по законопроекту, голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна повідомила, що в документі міститься норма про відтермінування набуття чинності закону №2612 (законопроект №8488 - УНІАН) на 90 днів.

"Не через 180 днів, а через 270 днів. Таким чином 24 липня набуде чинності закон, який накладатиме штраф за порушення митного режиму, в якому перебувають авто на іноземній реєстрації", – сказала вона.

Меркель: Европа должна противостоять трем крупным мировым конкурентам

Меркель добавила: "Они (Китай, Россия и США – ред.) заставляют нас снова и снова находить общие позиции. Это часто сложно, учитывая наши разные интересы. Но мы это делаем – достаточно вспомнить, например, нашу политику в отношении конфликта в Украине".

П'ять міфів про сезонну алергію

Сінна лихоманка не має нічого спільного із сіном. Назва "сінна лихоманка" виникла на початку XIX століття, коли вирішили, що причиною цього стану є свіжоскошене сіно. Але пізніше британський лікар Джеймс Босток, в якого щоліта повторювалися дивні симптом полінозу, помітив, що сіно тут ні до чого.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини