MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 червня 2019

4889 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 червня 

"Черные лебеди" прилетели опять к Авакову и Луценко

Луценко и его команда, до этого был Порошенко и его команда. Но! Ведь и Луценко – это ближайший сподвижник президента Порошенко. Одна контора, одна "идеология".

Мало того, афериста и его псевдосмерть прикрывал депутат от Порошенко – Арьев. Тот, кто в 2004 начинал как журналист, а закончил как член в команде Порошенко. Который под занавес своей карьеры наградил Арьева статусом Чрезвычайного и Полномочного посла.

Депутат від БПП розкидався доларами під час святкування дня народження. ВІДЕО

Журналісти показали відео, як депутат Києво-Святошинської райради  від БПП Олександр Паламарчук з розмахом відпочиває в Одесі у пляжному клубі "Ібіца", де в компанії п’є коктейлі та показово розкидається грошима.

У 2017 році він навіть накинувся на школяра, який поцікавився його доходами. Хлопець написав пост із запитанням, звідки у депутата гроші на розкішний відпочинок на Мальдівах, у Таїланді, на Кіпрі та в Грузії. І це Паламарчуку не сподобалося.

Вбивство 5-річного хлопчика: слідство перевіряє версію, що вистрілити міг син поліцейського

31 травня до реанімаційного відділення "Переяслав-Хмельницької ЦРЛ" доставили хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. У лікарні в дитини виявили кульове поранення і направили до медзакладу Києва.

Итоги презентации Apple: iOS 13, iPadOS, MacPro и многое другое

В калифорнийском Сан-Хосе завершилось самое главное ежегодное событие для поклонников компании Apple — WWDC 2019. На нем компания представила свои новинки в сфере программного обеспечения, а также новый долгожданный компьютер Mac Pro, которому пользователи Сети уже успели дать забавное прозвище — «терка для овощей».

И есть за что. Внешний вид новинки похож на классический форм-фактор настольного ПК, но с дизайнерским решением, которое делает его похожим на кухонную терку на колесиках. Но обо всем по порядку.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини