MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 червня 2019

281 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 5 червня

Комітет Ради підтримав звільнення глави МЗС Клімкіна

Комітет Верховної Ради у закордонних справах підтримав проект постанови про подання президента України Володимира Зеленського щодо звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ.

Кабінет міністрів схвалив звільнення 13 голів ОДА

Згідно з документом, який є в розпорядженні агентства, Кабмін схвалив звільнення з займаних посад Олександра Савченка (голова Волинської ОДА), Олександра Куця (глава Донецької ОДА), Геннадія Москаля (голова Закарпатської ОДА), Костянтина Бриля (глава Запорізької ОДА), Олега Гончарука (глава Івано-Франківської ОДА), Олександра Терещука (глава Київської ОДА), Сергія Кузьменка (голова Кіровоградської ОДА), Олега Синютки (голова Львівської ОДА), Олексія Савченка (глава Миколаївської ОДА), Миколи Клочка (голова Сумської ОДА), Степана Барни (глава Тернопільської ОДА), Вадима Лозового (голова Хмельницької ОДА), Олександра Мисника (голова Чернігівської ОДА).

"Удар" іде на вибори. Кличко запропонував Саакашвілі стати главою партії

"Удар" іде на дострокові парламентські вибори і пропонує нашим партнерам піти разом. Я залишаюся лідером партії "Удар", а Михаїлу Саакашвілі пропоную стати головою партії", – сказав Кличко у своєму відеозверненні, опублікованому у Facebook.

Полиция "охраняет уголовный кодекс", а не права граждан. Когда появится ответственность и справедливость?

Как всегда у нас, выводы начинают делаться, притом самые смелые, при отсутствии полной информации. А фантазируя вокруг фабулы дела можно зайти далеко, и особенно далеко – от истины. Она, собственно, мало кому из участников дискуссии нужна...

Новий український правопис. Скільки триватиме перехідний період?

За словами заступника міністра освіти і науки України Максима Стріхи, порівняно із попередньою редакцією 1989 року український правопис став більш деталізованим, кількість параграфів зросла зі 125 до 168.

Мировые лидеры участвуют в церемонии памяти высадки войск в Нормандии. ФОТО

Портсмут был главной точкой отправки солдат в крупнейшей десантной операции в истории, когда 156 тысяч американских, британских, канадских и других союзных войск высадились на берегах северной Франции.

Нормандская операция, которая началась 6 июня 1944 года, привела к освобождению Европы и способствовала завершению Второй мировой войны.

Лікар розповів, у чому конкретна небезпека енергетиків та протеїнів

Перше, що здивувало мене в спорткомплексі – це реклама "Red Bull", енергетика, який додає енергії, яка є цільовою для спортсменів.

"Red Bull" не може бути корисним для спорту, і як пиво і горілка може розглядатись як спонсор спортивних подій, але вживати його з ціллю покращити власне здоров‘я – це повний нонсенс!

Вживаючи енергетики у Вас збільшиться ризик проблем з серцем, окрім того кофеїн у великих дозах є не корисним, а також має сечогінний ефект, що може призвести до збільшення рівня сечової кислоти і появи подагри.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини