MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 червня 2019

810 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 червня

Справа "Межигір’я": Ющенка підозрюють у розтраті майна на 540 мільйонів

"У ході цього розслідування було складене письмове повідомлення про підозру, де вказано, що Ющенко, діючи за попередньою змовою з групою осіб шляхом зловживання своїм службовим становищем, заволодів державним майном – комплексом будівель та споруд урочища Межигір’я та будинком у селі Нові Петрівці, земельними ділянками, на яких він розташований. І все це загальною вартістю 540 мільйонів гривень. Все це кваліфікується за ч.5 ст.191 ККУ", – сказала Сарган.

Помер відомий письменник Юрій Мушкетик

Юрій Мушкетик — визнаний майстер сучасної української прози. Його перу належить низка творів, які відбивають історичний розвиток держави і роль особистості в ньому. За три десятиліття літературної праці ним опубліковано більше десяти романів, низку повістей і збірок оповідань, написано кілька п'єс. За роман "Крапля крові" автора відзначено Республіканською премією ім. М. Островського (1965), за роман "Позиція" — Державною премією УРСР ім. Т. Г. Шевченка (1980).

Суд виніс вироки обвинуваченим у вбивстві активістки Гандзюк

Обвинувачені у пособництві виконання злочину Володимир Васянович та Віктор Горбунов засуджені до 4 та 3 років позбавлення волі відповідно.

Крім того, співучасник злочину В’ячеслав Вишневський отримав 4 роки в’язниці.

Сейм Литви визнав депортацію кримських татар геноцидом

"Сейм засудив знищення і депортацію кримськотатарського народу, сплановану і здійснену тоталітарним радянським режимом в 1944 році, з його батьківщини – Кримського півострова в безлюдні райони Середньої Азії, в результаті чого більшість депортованих кримських татар загинули від голоду, хвороб, тортур і каторжних робіт", – йдеться у повідомленні Сейму Литви.

На фоне бушующей торговой войны между США и Китаем Си Цзиньпин встречается со своим "лучшим другом" Путиным – СNN

Ожидается, что государственный визит китайского лидера в Россию будет продолжаться три дня. Визит совпадает с ежегодным Петербургским международным экономическим форумом, в это же время будет отмечаться 70-я годовщина установления дипломатических связей между двумя странами.

Як захиститись від ботулізму і коли звертатись до лікаря

Збудники ботулізму можуть "ховатися" у будь-яких продуктах, які не пройшли достатньої термічної обробки, абияк транспортувались чи зберігались. За статистикою попередніх років найбільшою загрозою для українців є в’ялена риба і м’ясо, яке консервували в домашніх умовах.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини