MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 14 червня 2019

872 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 14 червня

Сьогодні вшановують пам'ять загиблих десантників та екіпажу Іл-76МД

Того вечора з Дніпропетровська вилетіли 3 літаки. За штурвалом першого був сам комбриг, другий пілотував Олександр Бєлий.

Перший борт сів без проблем, другий був підбитий з ПЗРК і фактично добитий з автоматичної гармати ЗУ-23. Стовп вогню був висотою 10-поверхового будинку. Залишки літака розкидало на дистанції понад 500 метрів. Літак упав приблизно за 7 кілометрів від аеропорту.

У Порошенка головним інструментом відносин є брехня. Це його сила і слабість рівночасно – експерт

Участь Порошенка і його оточення в подібних процесах стала б для тих процесів фатальною. Це така ж правда, як те, що його доторк до справи об'єднання православ'я в Україні став токсичним, і не лише розладнав і зруйнував те, що вже давно готувалося фахівцями й духовними особами, але й вніс справжній розкол у православ'я.

Zik тепер належить Медведчуку. Журналісти масово звільняються з телеканалу

"За 9 років роботи мене безліч разів перепитували, чи Медведчук купив ZIK. І це завжди було неправдою. Але ось це сталося – Тарас Козак, поплічник кума Путіна, власник ZIKу. Я для себе не бачу жодної можливості продовжувати тут роботу. Дуже не хочеться, щоб на репутації проукраїнського телеканалу медведчуки торували собі шлях до влади. Сумно", – написала вона на своїй сторінці в мережі Facebook. 

"Нафтогаз" знизив ціну газу для населення

"Таким чином, у червні ціна газу, за якою "Нафтогаз" продає його газзбутам і постачає споживачам за ПСО, зменшиться на 7,3%, або на 436,11 грн, порівняно з травнем", – сказано в повідомленні.

"Майте повагу": блогери, які відвідують Чорнобиль, роблять недоречні знімки на місці трагедії. ФОТО

"Це чудово, що фільм викликав цікавість до зони відчуження. Але я бачив, які фото там роблять люди. Якщо ви відвідуєте це місце, пам'ятайте, що тут трапилась страшна трагедія. Поводьте себе з повагою до тих, хто страждав та багато чим пожертвував", – йдеться у пості.

Жителям окупованого Донбасу видали перші російські паспорти – ЗМІ

За їхніми словами, документи видають у двох тимчасових пунктах пропуску на російсько-українському кордоні. За словами одного зі співрозмовників РБК, наразі схвалені заяви на видачу паспортів для 1,2 тисячі жителів окупованого Донбасу. Всього на розгляд надійшли заявки від 12 тисяч мешканців самопроголошених "ДНР" та "ЛНР", стверджують у Росії.

Путинский режим рухнет сам: реалистичный сценарий

Шутку поддержал пресс-секретарь Путина Дмитрий Песков, который заявил, что "Кремль хотел бы видеть Майкла Калви на экономическом форуме" и что "мы все знаем его как бизнесмена, которому можно доверять". Затем в конкурс остроумия включился глава комитета Госдумы по бюджету и налогам Андрей Макаров, который пошутил так:"Когда мы говорим о том, что инвесторам нужна стабильность, я бы хотел обратить внимание: еще ни один инвестор на форуме не арестован".

10 порад, як правильно пережити спеку в місті

Якщо у тілі занадто мало води, то ті обмінні процеси, які відбуваються завдяки їй, можуть порушуватись. Тривале перебування на спеці під відкритим сонцем може порушити функції нирок, серця і мозку, який також дуже чутливий до температур.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини